Διάφορα - Συνεργάτες

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ απόψε στο “Cafe στο 90′”

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Super League για την δεύτερη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να έχει δύσκολη εκτός έδρας μονομαχία με τον Πανιώνιο (19.15), την ώρα που Ολυμπιακός και Άρης είναι γηπεδούχοι κόντρα σε ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Μια άκρως ποδοσφαιρική βραδιά λοιπόν που οι φίλου της στρογγυλής θεάς θα απολαύσουν στο “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονικής αγωνίζονται ταυτόχρονα, στις 19:15. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι το οποίο την περασμένη σεζόν είχε αμφίρροπη εξέλιξη, ολοκληρώθηκε στο 2-2 με τον Δικέφαλο του Βορρά να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις. Τέσσερις απώλειες (Κότσιτς, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Ντε Ταντέο) οι «κυανέρυθροι, δίχως τους Βαρέλα και Ζαμπά ο ΠΑΟΚ.

Στο Καυτανζόγλειο και όχι στην φυσική του έδρα (κακή κατάσταση χλοοτάπητα στο Κλεάνθης Βικελίδης) αντιμετωπίζει την ΑΕΛ ο Άρης, στο πρώτο εντός έδρας ματς από την επιστροφή του στην Super League. Συνέχεια στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Λαμία θέλουν να δώσουν οι κίτρινοι, με τον Πάκο Ερέρα να χρησιμοποιεί την ίδια ενδεκάδα και να αφήνει εκτός αποστολής του νεοαποκτηθέντες Σιώπη, Μαρτίνες. Δεύτερο σερί ματς μακριά από το «σπίτι» της για την ΑΕΛ, που έχει ήδη τρεις βαθμούς στο σακκούλι της. Διαθέσιμος ο Τριποτσέρης.

19:15 Πανιώνιος – ΠΑΟΚ
19:15 Άρης – ΑΕΛ
21:30 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected