Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας, η 11η ομάδα που αποδέχτηκε την πρόταση του sportsup.gr για το «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018/2019»

Σε πλήρη ισχύ εδώ και λίγες μέρες η προσπάθεια των συνεργατών του www.sportsup.gr να εκδώσει το «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018/2019», τον πρώτο οδηγό για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής!

Η ιστοσελίδα που έχει…συνηθίσει τους αναγνώστες σε καινοτόμες ιδέες, έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής (και όχι μόνο), αρχικά τη νέα πλατφόρμα που θα βγει σύντομα στην αέρα αλλά και μια σειρά από δράσεις, πάντα με στόχο να βάλει ένα λιθαράκι για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία ακούει στο όνομα «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018-2019», ένα έντυπο που θα έχει το μέγεθος τσέπης (ίσως λίγο μεγαλύτερο) και θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των κατηγοριών του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας (έχουμε ήδη πάρει έγκριση για τη χρήση του ονόματος), του Κυπέλλου, των Νέων-Παίδων αλλά και της Γ Εθνικής, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες του νομού.

Εκτός αυτού, θα υπάρχει στις σελίδες του το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ της Ημαθίας, που θα συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ πρόθεση των συνεργατών είναι να προστεθεί το έμψυχο δυναμικό των ομάδων της περιοχής, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία των συλλόγων.

Για το λόγο αυτό, έχουμε ήδη αποστείλει στις ομάδες τις επιστολές που περιγράφουν τη διαδικασία για την ένταξη στο «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ» και μπορούμε να πούμε πως η ανταπόκριση είναι άκρως θετική.

Η 11η κατά σειρά ομάδα που αποδέχτηκε την πρόταση μας (μετά τις Θύελλα Σταυρού, ΑΣ Γιαννακοχωρίου, Ολυμπιακό Νάουσας, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, Θύελλα Στενημάχου, ΓΑΣ Κοπανού, Αστέρα Τριποτάμου, Κεραυνό Επισκοπής και Αγροτικό Αστέρα Πλατέος) είναι ο ΠΑΟΚ Κουλούρας και ευχαριστούμε προσωπικά τον Αλέξανδρο Δρένο και το Cafe “Φουντούκι” για τη στήριξη στη νέα αυτή προσπάθεια.

Θυμίζουμε πως πρόθεση μας είναι να εκτυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα και να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Ημαθίας, μια έκδοση που θα στηριχθεί αποκλειστικά σε χορηγούς και υποστηρικτές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected