Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΛ 0-1 (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου ηττήθηκε με 0-1 από την ΑΕΛ, σε φιλικό παιχνίδι, που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα (Σάββατο, 08/09, 18.00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού και σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, με τους ποδοσφαιριστές του Περικλή Αμανατίδη να αφήνει θετικές εντυπώσεις στον κόσμο του Ολυμπιακού, που ήρθε σε ακόμα ένα παιχνίδι να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης του ομάδας.

Ο γηπεδούχος ήταν καλύτερος της ΑΕΛ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, καθώς δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Κρίστινσον, ο οποίος κατάφερε με τις αποκρούσεις του να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Αντίθετα, η ΑΕΛ κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς μετά το 25’ και να πάρει το παιχνίδι με εκτέλεση πέναλτι του Ντέλετιτς στο 43’ από τράβηγμα του Λεάντρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρόλο, που αγωνίστηκαν απέναντι σε μια επαγγελματική ομάδα ανώτερης κατηγορίας (σ.σ. Σούπερ Λιγκ), έδειξαν πολύ καλά στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Οικονομόπουλος (38’ Νόνης), Ρόκας (59’ Ναζίμ), Σερτζίνιο (77’ Κόλα), Σκοπελίτης (87’ Παπαϊωάννου), Σαχινίδης (70’ Φλίγκος), Λώττας (59’ Ταμπά), Ζγκούρι.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς (67’ Σαΐτι), Χούμπσεφ (46’ Γκόλιας), Καρανίκας, Μιλοσάβιεβιτς, Μπάλλας, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μορσί (75’ Μορσί), Κούνιτς (46’ Φριουί).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected