Κατηγορίες
Football League - Super League 1

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Παναχαϊκή – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Η Παναχαϊκή σε ένα από τα πιο δυνατά τεστ που έχει δώσει μέχρι στιγμής ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αγυιά.

Το παιχνίδι προσέλκυσε πάνω από 1.500 φιλάθλους και οι «κοκκινόμαυροι» αν ήταν πιο ουσιαστικοί στο φινάλε θα είχαν πάρει την νίκη, αφού δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 88ο λεπτό από τον Τόνσο, ενώ προηγουμένως έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ.

Στο 38΄ ο Κυνηγόπουλος έκανε το 1-0 για την ομάδα της Πάτρας, ενώ ακυρώθηκαν και δύο γκολ για τους γηπεδούχους ως οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Καδδάς με βοηθούς τους X. Τσιρογιάννη-Οικονόμου από την Αχαΐα. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καυμενάκης όπως και ο πρόεδρος της ομάδας της Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

το φιλμ του αγώνα στο patragoal.gr

Συνθέσεις

Παναχαϊκή (Σ. Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης (62΄ Κολοβούρης), Πολίμος (77′ Πατάπης), Σταμόπουλος (62΄ Λουμπαρδέας), Παπατόλιος (62′ Κατσώνης), Τσελεπίδης (62΄Πολυχρόνης), Σωτηράκος (77′ Αντωνακόπουλος), Κολ (62′ Ελευθεριάδης ), Πλέγας (77′ Αργυρόπουλος), Κυνηγόπουλος (77′ Αυλωνίτης), Καρατσανάκοφ (62′ Μασούρας), Μωραΐτης (62′ Μαυριάς). .

Αστέρας Τρίπολης (Σ. Παντελίδης): Παπαδόπουλος (45′ Τσιφτσής), Ματρικάρντι (70′ Τσιλιανίδης), Τασουλής (64′ Άνχελ), Βλάχος (64′ Κώτσιρας), Βαλιέντε, Μπέλοκ, Ρόλε, Τζίμας (45′ Χριστόπουλος), Σάλας (58′ Μπαστιάνος), Φερνάντεθ (70′ Τόνσο), Δουβίκας (70′ Μανιάς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected