Κατηγορίες
Basket

Άκρως ικανοποιητική η προσέλευση γονέων και αθλητών στην πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας Μπάσκετ των Αετών Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (9/9) στο Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ της Εληάς, η πρώτη συγκέντρωση γονέων και αθλητών της νεοσύστατης Ακαδημίας Μπάσκετ των Αετών Βέροιας.

Η προσέλευση γονέων και αθλητών ήταν ικανοποιητική και παρά το γεγονός πως οι ιθύνοντες δεν είχαν τον οριστικό αριθμό προπονήσεων και (προπάντων) συγκεκριμένων ωρών και γηπέδων, εντούτοις η επιλογή της μεταφοράς των αθλητών με μισθωμένο μέσο, “λύνει” τα χέρια των γονέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς και τους αθλητές που βρέθηκαν σήμερα στο Ανοιχτό Γήπεδο της Εληάς, για την πρώτη συγκέντρωση της Ακαδημίας Μπάσκετ των Αετών Βέροιας.

Παρά το γεγονός πως η ώρα δεν ήταν και η πλέον κατάλληλη αλλά και τις πολλές υποχρεώσεις των γονέων τη συγκεκριμένη εποχή, η προσέλευση ήταν άκρως ικανοποιητική!

Ιδιαίτερη εντύπωση και θετικά σχόλια έχει αποσπάσει η δέσμευση της διοίκησης για τη μετακίνηση των αθλητών με μισθωμένο λεωφορείο, ενώ παρά το γεγονός πως βρισκόμαστε ακόμη σε αναμονή των οριστικών ωρών προπονήσεων, οι γονείς εμπιστεύτηκαν το πλάνο μας (“κλειδί” η μετακίνηση) και προχώρησαν στις εγγραφές.

Ευελεπιστούμε πως πολύ σύντομα θα έχουμε το οριστικό πρόγραμμα προπονήσεων και άμεσα θα υπάρξει η σχετική ενημέρωση για τα δρομολόγια αλλά και τα γήπεδα προπονήσεων.

Υ.Γ.: Ο πρόεδρος Σίμος Γαβριηλίδης έριξε μια μικρή…βόμβα σήμερα όσον αφορά τον χώρο προπόνησης. Θα την πυροδοτήσει; Ίδωμεν…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected