Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 2η φάση] ΑΟ Επισκοπής -Παλληξουριακός 4-0

Εύκολο έργο εξελίχθηκε να έχει η Επισκοπή, φιλοξενώντας στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” τον Παλληξουριακό. Το τελικό σκορ είναι 4-0, με την ομάδα του Γιώργου Λυρώνη να παίρνει έτσι την πρόκριση για την γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Επισκοπή συνεχίζει στο θεσμό και μάλιστα στην επόμενη φάση θα έχει την ευκαιρία να παίξει απέναντι στην Κέρκυρα, την οποία και θα φιλοξενήσει στο Ρέθυμνο στις 16 του μήνα.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η γηπεδούχος ομάδα έφτασε στο άνετο 4-0, έχοντας μια πολύ καλή απόδοση σε όλο το παιχνίδι και ειδικότερα στο β’ ημίχρονο, οπότε και σκόραρε τα τρία από αυτά τα γκολ. Αρχικά το 1-0 έγινε στο 29′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπανγκούρα, για να ακολουθήσει το 2-0 με την έναρξη του β’ μέρους όταν από ασίστ του Κεσίδη, ο Τζόρνταν χρίστηκε σκόρερ με πλασέ. Στα επόμενα δύο γκολ συμμετείχε ο Χανιώτης, Θοδωρής Τσικουδάκης, “σερβίροντας” το 3-0 στον Κατσικοκέρη στο 71′ και αμέσως μετά στον Ματαραγκάσι στο 82′ για το τελικό 4-0.

Η Επισκοπή η οποία δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο και στόχος της είναι αυτό να επιβεβαιωθεί και με την πορεία που θα έχει σε λίγες μέρες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συνθέσεις

ΑΟ Επισκοπής (Γιώργος Λυρώνης): Κελαϊδής, Πήλιος (46′ Ματαραγκάσι), Σερβιλάκης, Σέχου, Μποτωνάκης, Κεσίδης, Σουμπασάκης, Σαββίδης, Κατσικοκέρης, Μπανγκούρα (66′ Σωπασής), Τζόρνταν (65′ Τσικουδάκης)

Παλληξουριακός (Σπύρος Παπαδάτος): Σκαματζουράκης, Μπεραλής, Ζερβός, Μαρκάτος Σωκρ., Αντωνάτος Κων/νος (56′ Μπαλάσκας), Λουλουδάς, Μπράτι (83′ Ζαβαλής), Λαλάι, Μαρκάτος Σπ., Αντωνάκης Ηλ. (76′ Λουκέρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected