Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 3η φάση] Κιθαιρών Καπαρελλίου – Ηρόδοτος 1-3

Πρόκριση στη φάση των ομίλων για τον Ηρόδοτο, που επικράτησε με 3-1 στη Θήβα του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου και θα μπει στην κληρωτίδα της 18ης Σεπτέμβρη.

Ο προπονητής του Ηροδότου, Μανώλης Παπαματθαιάκης είχε δηλώσει μετά την τελευταία φιλική ήττα ότι σημασία έχουν οι νίκες στα επίσημα ματς. Όπως αναφέρει το FL News, οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να συνδυάσουν με επιτυχημένο αποτέλεσμα το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η νίκη για τον Ηρόδοτο ήρθε με άγχος καθώς από το 68′ και έπειτα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γιαλούση για φάουλ στον Πλακίδα. Στο 8′ ο Σμυρλής άνοιξε το σκορ στο Δημοτικό Θήβας, αλλά επτά λεπτά αργότερα ο Τσαπανέλης ισοφάρισε για τον Κιθαιρώνα.

Παρότι ο Ηρόδοτος για ένα ακόμα παιχνίδι είδε την εστία του να παραβιάζεται, εν τέλει ο Κασαπάκης στο 40′ έδωσε στους φιλοξενούμενους το προβάδισμα για δεύτερη φορά. Οι Κρητικοί το κράτησαν ως το φινάλε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ σημείωσαν και 3ο γκολ στις καθυστερήσεις με εκτέλεση πέναλτι του Φραγκουλάκη.

Συνθέσεις

ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Δημητράς, Σκουρτανιώτης, Σεχάι, Κοτώρoς, Τσέλλος, Κουκούλας, Μαρτιναίος (82′ Σταμέλος), Στίλα (63′ Κώνστας), Πλακίδας, Τσοπανέλης, Στρατιδάκης.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αυγενικού (57′ Μάκο / 76′ Μπαλάφας), Μωραΐτης (57′ Μασάδο), Σμυρλής, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης, Κωνσταντινίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected