Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 3η φάση] ΑΕ Ερμιονίδας – ΑΟΧ/Κισσαμικός 3-7

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά… επτά γκολ σημείωσε ο ΑΟΧ/Κισσαμικός στην έδρα της Ερμιονίδας, διαλύοντας την τοπική ομάδα με το ανεπανάληπτο σκορ 7-3!

Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη παίρνει έτσι πανηγυρικά αν μη τι άλλο το εισιτήριο για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα, δείχνοντας ότι φέτος δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πλάκα. Ουσιαστικά, η Ερμιονίδα… πλήρωσε το γεγονός ότι “τόλμησε” να ισοφαρίσει, αφού το 1-1 μετατράπηκε γρήγορα-γρήγορα σε… 1-4 για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ο οποίος ξεκινά έτσι ιδανικά τις υποχρεώσεις του για φέτος.

Εξαιρετικό ματς έκανε ο Αρναρέλλης, που σημείωσε χατ-τρικ, ενώ ακόμα το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα σκόραρε ο Ρίσκι. Τα άλλα γκολ σημειώθηκαν από τους Γκίνη, Καντιμά και Αποστολόπουλο.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Τριμπόνιας, Τρέσα (51′ Γεωργακοπουλος), Σκαρτσίλας (80′ Καλογιάννης), Πούτσι, Αρβανιτάκης (59′ Μακρίδης).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Καντιμά, Γκίνη, Τεγούσης (67′ Σάλιακας), Σιμόν (82′ Βρεττός), Αρναρέλλης, Ρίσκι (72′ Αποστολόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected