Super League 1

Είχε Κυριακίδη ο Παναιτωλικός στη Ξάνθη!

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη αλλά έμεινε στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια – Τραγικό λάθος από τον Ζίφκοβιτς στο γκολ του Μοράρ

Χωρίς νικητή (1-1) έληξε η αναμέτρηση Ξάνθη-Παναιτωλικός, στα Πηγάδια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21΄ με τον Μοράρ, μετά από ολέθριο λάθος του Ζίφκοβιτς, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Γέντρισεκ στο 42΄. Στην επανάληψη η Ξάνθη είχε εδαφική και τεχνική υπεροχή, που όμως δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει.

Ξάνθη και Παναιτωλικός κόλλησαν στο 1-1 στα Πηγάδια, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο μετά το 35’, ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κυριακίδης, αποδείχθηκε… Κέρβερος.

Στο 21’ το 0-1 από τον Μοράρ, που εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Ζίβκοβιτς, στο 42’ ισοφάρισε με πέναλτι ο Γέντρισεκ. Δοκάρι στο 57’ είχε ο Λισγάρας, 17-2 υπέρ της Ξάνθης οι τελικές προσπάθειες.

Η Ξάνθη παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Ζίβκοβιτς κάτω από την εστία. Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο και Σιλά συνέθεσαν την αμυντική τετράδα, με τους Καμαρά, Κοβάτσεβιτς να αγωνίζονται μπροστά τους. Κίκε, Σαρπόνγκ και Καντά έπαιξαν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Γέντρισεκ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε σχηματισμό 4-1-4-1, με τον Κυριακίδη στο τέρμα και τους Μαρινάκη, Μιχάι, Άργκους, Τσοκάνη στην οπισθοφυλακή. Αμυντικός χαφ ο Έρικσον, ενώ μπροστά του αγωνίστηκαν οι Ουίλιαν, Μάζουρεκ, Ντίας, Μανά. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μοράρ.

το φιλμ του αγώνα στο sport-fm

Συνθέσεις

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Καμαρά, Κασάδο, Σιλά, Γέντρισεκ, Λισγάρας, Κίκε, Σαρπόνγκ (64΄Σαρπόνγκ), Καντά (82΄Οκάν), Κοβάσεβιτς (79΄Ντε Λούκας), Μπαξεβανίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Αργκους, Τσοκάνης, Έρικσον, Μάζουρεκ, Ντίας, Ουίλιαν (80΄Λουσέρο), Μανά (46΄Λιάβας), Μοράρ (87΄Καμαρά)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected