Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 3η φάση] Ερμής Αμυνταίου – Εργοτέλης 0-3

Ο Εργοτέλης ήταν εξαιρετικός στο Αμύνταιο, νίκησε 0-3 τον Ερμή και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» δικαιολόγησαν απόλυτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον τίτλο του φαβορί, παρουσίασαν σοβαρό «πρόσωπο» και πραγματοποίησαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα το στόχο τους. Συνεχίζουν, έτσι, στους “32” της διοργάνωσης και την Τρίτη (18/09) θα μάθουν τον όμιλο που θα συμπεριληφθούν.

Όπως αναφέρει ο capitano, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου ξεκίνησε από νωρίς πειθαρχημένα και στο 16’ κατάφερε να προηγηθεί. Ο Γιακούμπου σέντραρε από κοντά και ο Έφορντ με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Η υπεροχή των φιλοξενούμενων ήταν φανερή, καθώς είχαν δημιουργήσει πάρα πολλές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, μάλιστα, ήταν πολύ πιο ουσιαστικοί και έφτασαν άνετα στην επικράτηση. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ιατρούδης, ο οποίος σκόραρε στο 58’ και στο 68’ και έκανε το 0-3, τελειώνοντας την αναμέτρηση. Στο 90’, μάλιστα, ο Μπουρσέλης είχε προσπάθεια στο δοκάρι.

Συνθέσεις

Ερμής Αμυνταίου (Κώστας Μαργιορίδης): Ηλιόπουλος, Πιριτσάους, Σιδηρόπουλος, Γεωργιρζίδης (75’ Βασιλειάδης), Κουτσομήτρος (71’ Δόνες), Αμαραντίδης, Χαμαλίδης, Τσορλίδης, Ηλιάδης (84’ Μαρκόπουλος), Αθανασίδης, Χαϊτίδης

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Χανιωτάκης, Mαζουλουξής, Γιακούμπου, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74’ Μπουρσέλης), Ιατρούδης (80’ Αντωνίου), Καπνίδης (71’ Σταθόπουλος), Έφορντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected