Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 3η φάση] Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας 2-3

Ο Θεσπρωτός δεν θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Κυπέλλου καθώς ο Απόλλων Λάρισας αποδείχθηκε πολύ δυνατός γι΄ αυτόν.

Σε ένα σχεδόν κατάμεστο Στάδιο Ηγουμενίτσας, οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 2-3, από ένα σύνολο που θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί σεζόν στη Football League.

Όπως αναφέρει το theball, η λαρισινή ομάδα ήταν ποιοτικά ανώτερη και το έδειξε στη μεγαλύτερη διάρκεια του 90λεπτου. Οι φιλοξενούμενοι «έπνιξαν» στον Θεσπρωτό κόβοντάς του εντελώς τις προϋποθέσεις να κυκλοφορήσει τη μπάλα, ειδικά στο α΄μέρος. Μόνο ο Πέντσας (15΄) κατάφερε να βγάλει μια τελική προσπάθεια για τον Θεσπρωτό, αλλά το σουτ του από το ύψος της περιοχής, έχοντας κοντρολάρει πριν τη μπάλα με το στήθος, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουτογλίδη.

Στο 24΄ και το 35΄ ο Λουκάο σκόραρε δύο από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του, αφού Μαρκολίνο και Τασιουλής του τα σέρβιραν με παράλληλες σέντρες από αριστερά κι εκείνος σε κενό τέρμα έγραψε το 0-1 με κεφαλιά και το 0-2 με πλασέ, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ο… μουδιασμένος Θεσπρωτός δέχτηκε το τρίτο χτύπημα νωρίς στο β΄μέρος.

Ο Λούκας ανατράπηκε από τον Σταυρίδη και ο Λουκάο με εύστοχο πέναλτι έκανε το 0-3, παρά την προσπάθεια του Κωνσταντάκου ο οποίος έπεσε σωστά.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Κωνσταντίνου, Σταυρίδης, Μπέρτσος, Κωνσταντίνου Ε., Κωνσταντίνου Β., Ευθυμίου (60΄ Μητσέλος), Φούντζουλας, Μπίκας, Γώγος (46΄Γκόλιας), Πέντσας (80΄Λάμπρου).

Απόλλων Λάρισας (Γκόλιας): Κουτογλίδης, Καμπέρης, Κοντοές, Τασιούλης (92΄ Γαρυφαλόπουλος), Μαρκολίνο, Λουκάο, Ράμος Λούκα (82΄ Κοντοθανάσης), Χατζής, Κουρτεσιώτης, Σκούπρα, Σουλιώτης (71′ Λίταινας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected