Κατηγορίες
Super League 1

Νίκη για τον Ατρόμητο με (ποιον άλλον;) τον Κουλούρη!

Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 της Λαμίας χάρη στο γκολ του Κουλούρη

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να βρίσκει δίχτυα για τρίτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, σκοράροντας στο 43ο λεπτό το μοναδικό γκολ του αγώνα, ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι τη Λαμία 1-0, στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία των φιλοξενούμενων. Η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε στις δύο νίκες και τους 7 βαθμούς, ενώ η Λαμία παρέμεινε στο «μηδέν».

Όπως αναφέρει το onsports, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά επιθετικά, αλλά ήταν η Λαμία που έφτασε πρώτη κοντά στο γκολ. Στο 22ο λεπτό ο Μπερτόλιο πάσαρε στον Βασιλαντωνόπουλο, ο οποίος σούταρε από πλάγια δεξιά θέση και ο Καρασαλίδης έδιωξε σωτήρια με το πόδι σε κόρνερ, ενώ ο Μέγερι ήταν εξουδετερωμένος.

Αντί για το 0-1, όμως, ήρθε το γκολ των «κυανόλευκων» στο 43΄: ο Μάντσον έβγαλε μια «ζυγισμένη» σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Κουλούρης, που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σαράνοφ, ανοίγοντας το σκορ με το τρίτο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Στο 58΄ ο Δημούτσος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ζαχαριάδη (για φάουλ στον Μάντσον) και άφησε την ομάδα του να πασχίσει για το υπόλοιπο του αγώνα με παίκτη λιγότερο. Ο παίκτης της Λαμίας είχε παρατηρηθεί αρχικά στο πρώτο ημίχρονο, για θέατρο.

Η είσοδος του Επστάιν έδωσε επιθετική πνοή στην ομάδα του Χάβου, ο Γερμανός είχε δύο σουτ προς την εστία του Μέγερι στο 65΄ και στο 67΄, με τον Ούγγρο τερματοφύλακα να αντιδρά θετικά, όπως και στη φάση του 75ου λεπτού, όταν πέταξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Μπαράλες. Στο 85΄ όμως στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς το φάουλ του Βάντερσον έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην τελευταία ευκαιρία των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση.

Συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Σάκιτς, Μάντσον (71΄ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (77΄ Κωτσόπουλος), Γιαννούλης, Ενσικουλού, Ούγκραϊ (60΄ Μπουσούλατζιτς), Κουλούρης

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης (38΄ Καρυπίδης), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Καραγκούνης (62΄ Επστάιν), Μπερτόλιο, Καραμάνος (70΄ Σκόνδρας), Μπαράλες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected