Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Αστέρα Τριποτάμου! (φύλλο αγώνα+vid)

Γκραν γκινιόλ παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου, στα πλαίσια της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ημαθίας.

Ο Αστέρας Τριποτάμου ήταν τελικά αυτός που πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του θεσμού, σε ένα παιχνίδι που οδηγήθηκε στην ημίωρη παράταση και στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι, μπροστά σε 150(!) περίπου φιλάθλους, προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό με τον Βαρθολομαίο και πήγαν στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ, όμως οι πρωταθλητές της περσινής Γ Eρασιτεχνικής, έφεραν το ματς στα ίσια στο 66′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεοαποκτηθέντα, Θανάση Μπουρδάνου.

δείτε το γκολ

Το παιχνίδι απέκτησε στη συνέχεια δραματικό χαρακτήρα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ημίωρη παράταση, εκεί όπου το άγχος αλλά και η κούραση έκαναν την εμφάνιση τους.

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες με τη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου οι γηπεδούχοι ευστόχησαν μόλις σε ένα (Πετρακίδης) ενώ για τους “κυανολεύκους” σκόραραν οι Φωτιάδης, Δήμου και Μαραγκός.

δείτε τα τρία από τα τέσσερα πέναλτι αλλά και την εντυπωσιακή απόκρουση του Τζίμπουλα :

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Μπογιατζόγλου και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

ΑΣ Γιαννακοχωρίου : Μιχαηλίδης, Θεοδοσιάδης, Νακόπουλος, Χατζηιωαννίδης, Βαρθολομαίος, Κεφαλούδης (65′ Κατσαράκης), Πετρακίδης, Αλατσίδης (85′ Βαϊναλής), Αμαρίλντο, Εξαρχόπουλος (70′ Τσακμάκης), Γαλανός.

Αστέρας Τριποτάμου : Τζίμπουλας, Συμεωνίδης, Ορφανίδης, Λαζαρίδης Κ. (63′ Δήμου), Νικολαΐδης, Καραμαριάς, Ισλάμι (58′ Μελιόπουλος), Ροδοσνιώτης (25′ Μαραγκός), Κατσιγιαννόπουλος, Φωτιάδης, Μπουρδάνος (90+3′ Μπούγκαρτσιτς).

Να σημειώσουμε πως κατόπιν σχετικής παραίνεσης του ποδοσφαιριστή του Αστέρα, Νίκου Φωτιάδη μας ζητήθηκε να αναφέρουμε πως η σημερινή πρόκριση είναι αφιερωμένη στον Θωμά Λαζαρίδη, που μια περιπέτεια με την υγεία του δεν του επέτρεψε να δώσει το παρών και να πανηγυρίσει την επιτυχία

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος των γηπεδούχων, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης θέλήσε να συγχαρεί τους φιλοξενούμενους για την πρόκριση αλλά και το διαιτητικό τρίο για την άψογη όπως τη χαρακτήρισε παρουσία τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected