Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έρχεται το εντυπωσιακό Socca World Cup, με ελληνική συμμετοχή! (videos)

Στις 23-29 Σεπτεμβρίου λαμβάνει χώρα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα mini ποδοσφαίρου, Socca World Cup στην καρδιά της Λισαβόνας.

Ένα φανταστικό στάδιο, σε μικρογραφία μεγάλου ποδοσφαιρικού γηπέδου στήνεται στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της χώρας της Ιβηρικής, στην Praça do Comércio όπου 32 χώρες θα λάβουν μέρος. Ανάμεσα σε αυτές και η Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου, δίπλα στην οποία στέκεται η Nova από το 2013 και τη συνοδεύει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις μεταδίδοντας τους αγώνες της.

Όπως αναφέρει η novasports, η κληρωτίδα έκρυβε ένα όμορφο μυστικό για την Ελλάδα καθώς την έφερε αντιμέτωπη στην πρεμιέρα απέναντι στην διοργανώτρια Πορτογαλία, ξυπνώντας έντονες μνήμες από το παρελθόν. Οι άλλες 2 ομάδες του ομίλου είναι η Τουρκία και η Παραγουάη ενώ από τους τέσσερις προκρίνονται οι δύο στην φάση των δεκαέξι.

Η ISF, που ιδρύθηκε το 2017 από εθνικούς διαχειριστές ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων σε Ευρώπη και Ασία, συγκεντρώνει την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ηγετών του mini football για να ξεκινήσει τα πιο συναρπαστικά διεθνή τουρνουά ποδοσφαίρου σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Για την διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ακολουθώντας τις προδιαγραφές της International Socca Federation,κατασκευάστηκε ένα εντυπωσιακό ογκώδες στάδιο mini ποδοσφαίρου, μικρογραφία μεγάλου σταδίου, χωρητικότητας μεγαλύτερης των τριών χιλιάδων θεατών.

Την διοργάνωση θα μεταδώσουν τηλεοπτικά περισσότερα από 70 διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα (πχ L’Equipe TV France, Match TV Russia, Sport TV Portugal, Novasports Greece, Sport TV, SPTV Croatia, Arenasport TV Serbia, FYROM, Bosnia, Kosovo, Sport TV Slovenia, PTV Pakistan και πολλά άλλα), με πολλά εκατομμύρια τηλεθεατών.

Η ISF επενδύει επίσης σε μεγάλο βαθμό στην εκδήλωση, συνεισφέροντας σημαντικά ποσά για να διασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο της διοργάνωσης. Η σπουδαία αυτή ποδοσφαιρική παράσταση ξεκινά στις 23 Σεπτεμβρίου και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου 2018.

Ο βραζιλιάνος μύθος, ο Ρομπέρτο Κάρλος, έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι ο πρεσβευτής της διοργάνωσης.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους 2 υψηλούς καλεσμένους σε αυτή την διοργάνωση που προσθέτουν μεγάλη αίγλη σε αυτό το τουρνουά. Ο άλλος είναι ο Μαρκ Κλάτενμπουργκ, ο 43χρονος σπουδαίος διαιτητής που σήμερα είναι επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα θα διευθύνει το εναρκτήριο παιχνίδι της Ελλάδας με την διοργανώτρια Πορτογαλία.

Έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν μεγάλους αγώνες, όπως τον τελικό του Τσάμπινς Λιγκ το 2016 και τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος την ίδια χρονιά.

Το βαρύτιμο έπαθλο αργυροχρυσοχοΐας αξίας 10.000 δολαρίων, χαραγμένο με το μοτίβο της Λισαβόνας, κατασκευάστηκε στην Αγγλία, εκεί που είναι και η έδρα της ISF. Το Κύπελλο είναι το πιο ακριβό τρόπαιο που θα δοθεί ποτέ σε οποιαδήποτε διοργάνωση mini football. Έχει ασφαλιστεί έναντι μεγάλου ποσού, για να μεταφερθεί στη Λισαβόνα

Ο Θάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ISF, ο οποίος επισκέφθηκε τα γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου για να επιθεωρήσει το τρόπαιο για τον εαυτό του, δήλωσε: «Αυτό είναι πραγματικά ένα όμορφο τρόπαιο που χωρίς αμφιβολία όλες οι ομάδες θα είναι απελπισμένες να το κερδίσουν. Είναι μεγάλο και βαρύ και νομίζω ότι το μοναδικό πρόβλημα για τον αρχηγό της ομάδας που θα νικήσει στον μεγάλο τελικό, θα είναι να μπορέσει να το σηκώσει πάνω από το κεφάλι του. Προσπάθησα και εγώ και ήταν πολύ δύσκολο!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected