Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας] ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Λάρισας 5-1

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο ΝΠΣ Βόλος μπήκε με το δεξί στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 5-1 του Απόλλωνα Λάρισας στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Όπως αναφέρει το goalpost.gr, οι «κυανέρυθροι» στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκαν με πλασέ του Βασίλη Μάντζη στο 21’ ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα Κουτογλίδη, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά στην έξοδο που επιχείρησε. Νωρίτερα, στο 4’ ο Μάντζης απέναντι από τον Κουτογλίδη δεν μπόρεσε να νικήσει το τερματοφύλακα του Απόλλωνα από το ύψος το πέναλτι (απέκρουσε ο γκολκίπερ).

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν το τέρμα του Καραγκιολίδη στο 24’ με τον Τασιούλη να σουτάρει άουτ, ενώ στο 30’ ο Γκαλίτσιος έχασε μοναδική ευκαιρία για να πετύχει δεύτερο γκολ για τον ΝΠΣ Βόλος (σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή σε κόρνερ του Πίτου Γκαρσία).

Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 38’ με τον Μαρσολίνο να πλασάρει και τη μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι του Καραγκιολίδη.

Οι γηπεδούχοι στο 40’ «άγγιξαν» το 2-0, με τον Μάντζη να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή.

Στην επανάληψη ο Απόλλων με το «καλησπέρα» ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από σέντρα του Κουρτεσιώτη, ο Λίταινας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκολίδη. Με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές στη συνέχεια για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με τον Λουσάο στο 57’ (σουτ άουτ) και με τον Μαρσολίνο στο 60’. Ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα πλάσαρε η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, με τον Γκαλίτσιο να προλαβαίνει και να διώχνει τη μπάλα σε κόρνερ.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού, ο ΝΠΣ Βόλος ήταν εξαιρετικός, οι παίκτες του Χουάν Φεράντο ανέβασαν ρυθμούς, πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Ο Κότο στο 62’ επιχείρησε με σέντρα να βρει τον Μάντζη, η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα του Απόλλωνα και κατέληξε στα δίχτυα του Κουτογλίδη, γράφοντας το 2-1.

Στο 63’ σε κεφαλιά του Σουλιώτη η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 65’ μετά από σέντρα του Ντεντάκη, ο Πέντα με πλασέ έγραψε το 3-1, ύστερα από λανθασμένη έξοδο του Κουτογλίδη.

Το τέταρτο γκολ του ΝΠΣ Βόλος ήρθε στο 69’. Ο Μάντζης με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 4-1, ενώ στο 71’ ο Πέντα με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Και αφού στο 75’ο Μάντζης με πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτογλίδη, στο 81’ ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας χτύπημα φάουλ έγραψε το 5-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο 87’ ο Λούκας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 91’ ο Κουτολγίδης απέκρουσε το σουτ του Κορέλα.

Συνθέσεις

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης Γκαλίτσιος, Ρούσος, Καμπαγέρο, Γκαρσία (82’ Κορέλα), Κότο, Πέντα, Ηλιόπουλος (58’ Δόρης), Μάντζης (75’ Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης, Σκούπρα, Σουλιώτης, Κοντοές, Κουρτεσιώτης, Χατζής, Ντε Ολιβέιρα, Μαρσολίνο (85’ Κοντοθανάσης), Τασιούλης (78’ Καμπέρης), Λίταινας, Λουσάο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected