Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας] Απόλλων Παραλιμνίου – Τρίκαλα 1-1

Στο πιο σημαντικό ματς της ιστορίας του… μέχρι το επόμενο, μπαίνοντας για πρώτη φορά στο γήπεδο να παίξει κόντρα σε επαγγελματική ομάδα και μάλιστα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Απόλλων Παραλιμνίου έδειξε ότι δε βρίσκεται τυχαία εδώ!

Η ομάδα των Σερρών προέβαλε αντίσταση επάξια της δουλειάς που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα, αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Α.Ο Τρικάλων στο Δημοτικό γήπεδο της πόλης.

Ο περσινός πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής και Κυπελλούχος της ΕΠΣ Σερρών κοίταξε στα μάτια μια από τις καλύτερες φετινές ομάδες της Football League, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πέραν 2-3 φάσεων και μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο βρέθηκε να παίζει ακόμη και με δύο παίκτες περισσότερους λόγω των αποβολών του αντιπάλου, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στη νίκη.

Όπως και να έχει στα μέχρι τώρα ματς είναι η μοναδική ομάδα Γ΄ Εθνικής που κατάφερε να πάρει βαθμό από ομάδα Football League και μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται για την πορεία της στο Κύπελλο.

το φιλμ του αγώνα στο serressport

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Παύλος Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης (90΄ Τάκας), Μερεσιώτης, Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Δέντσας (81΄ Παναγιωτίδης), Λαζαρίδης, Κεχαγιάς, Μπονέρης (64΄ Λιάρας), Ζυγκερίδης

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Συριόπουλος, Γκότοβος, Γιουκαρής, Τσιάρας, Συμελίδης, Τσιμίκας (73΄ Γκουγκούδης), Μακρίδης, Ράντι (63΄ Ηλιάδης), Βανκεβάϊ (84΄ Κέζος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected