Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας] ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΟΧ/Κισσαμικός 0-2

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός άφησε και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας με 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Βάσει ευκαιριών, η χανιώτικη ομάδα θα μπορούσε να έχει κερδίσει με ένα ακόμα μεγαλύτερο σκορ, αφού είχε καθολική υπεροχή στο χορτάρι του Παγκρητίου Σταδίου αλλά και πολύ μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα είναι ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έπεισε για μια ακόμη φορά για τις φετινές του δυνατότητες, όσο δε ο χρόνος προχωρά, δείχνει να γίνεται πιο “ομάδα”. Ναι μεν, τον χωρίζει μια κατηγορία με τον ΟΦΙ, αλλά η ομάδα της Ιεράπετρας είχε πολύ καλή ψυχολογία σε αυτό το παιχνίδι, ενώ στο μέτρο που της επιτράπηκε από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό είχε και κάποιες ευκαιρίες για γκολ.

Τα γκολ για τη χανιώτικη ομάδα σημειώθηκαν στο β’ μέρος, με την κεφαλιά του Ζιούλη μετά το κόρνερ από τον Σάλιακα στο 48′, ενώ το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90′ μετά από μία εξαιρετική συνεργασία Αποστολόπουλου-Μαλόνγκα και Βρεττού, με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΟΦ Ιεράπετρας (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Κορομηλάς, Αναστασόπουλος, Καλημέρης, Μίγγας, Πότσι (75′ Πάλι), Μούτσα, Μ. Παπαδόπουλος (58′ Τοπούζης), Χύσι, Γκίκα, Μηνάς (64′ Γκέκας).

ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Ι. Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Αρναούτογλου, Γκίνη, Καντιμά, Σιμόν (74′ Βρεττός), Σάλιακας, Αρναρέλλης (68′ Αποστολόπουλος), Ρίσκι (82′ Μαλόνγκα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected