Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φιλικό του ΦΑΣ Νάουσα για τον Νίκο Κυζερίδη!

Φιλικό αγώνα με σκοπό την υποστήριξη του πρώην ποδοσφαιριστή Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δίνει αγώνα ζωής τα τελευταία χρόνια, διοργανώνει ο ΦΑΣ Νάουσα, την Κυριακή 14/10

Η ομάδα που αγωνίζεται φέτος στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας θα αντιμετωπίσει την ομάδα παλαιμάχων του συλλόγου (1990-1995) σε έναν συμβολικό αγώνα βοήθειας στην προσωπική μάχη που δίνει ο παλαίμαχος άσος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Κυζερίδης αγωνίστηκε με την «κυανόλευκη» φανέλα του ΦΑΣ την περίοδο 1990-1995, έχοντας συνολικά 145 συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α’ και Β΄ Εθνικής, σημειώνοντας 39 γκολ και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κορυφαία στιγμή της ιστορίας της Νάουσας, την άνοδο στην Α’ Εθνική.

Στη συνέχεια, ο Νίκος μεταγράφηκε στον Πανηλειακό, ενώ αγωνίστηκε με τις ομάδες της Πόρτσμουθ, του Άρη Θεσσαλονίκης, της Βέροιας, του Αγροτικού Αστέρα και του Μακεδονικού.

Με την ομάδα παλαιμάχων του ΦΑΣ Νάουσα θα αγωνιστούν επίσης πρώην ποδοσφαιριστές, μεγάλα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως Θόδωρος Ζαγοράκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Τάσος Κατσιαμπής, Παντελής Καφές, Γιώργος Χ. Γεωργιάδης, Πέτρος Πασιαλής, Γιώργος Κολτσίδας, Κώστας Μαλιούφας κ.ά.

Ο αγώνας θα γίνει στο ΔΑΚ Νάουσας, ώρα έναρξης 17:00.

Τιμή Εισιτηρίου 5€. Όλα τα έσοδα θα δοθούν ως συμβολική βοήθεια στον αγαπημένο ποδοσφαιριστή των Ναουσαίων φιλάθλων, Νίκο Κυζερίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected