Basket

Αυτοχειρία του Άρη, αποκλείστηκε από τη Νίζνι

Αν η απώλεια της διαφοράς των 15 πόντων στη διάρκεια του πρώτου αγώνα στη Ρωσία συνιστούσε «αυτοκτονία», ο Άρης επανέλαβε το ίδιο έγκλημα κατά του εαυτού του και στο «Nick Galis Hall».

Έτσι έχασε από τη Νίζνι με 51-62 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Basketball Champions League.

Ο Άρης άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το παιχνίδι, αφού δεν είχε καλές επιλογές στην επίθεση και πήγαινε σχεδόν αποκλειστικά σε παιχνίδι με τον ΜακΓκί που υπερείχε σε δύναμη των ψηλών της Νίζνι.

Αυτό όμως δεν αρκούσε. Η Νίζνι προηγήθηκε με 17-6 στο 7΄ και έκλεισε το δεκάλεπτο με προβάδισμα εννιά πόντων (20-11) εκμεταλλευόμενη την αδυναμία του Άρη στην επίθεση. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν σε αυτό το διάστημα 2/11 σουτ και επτά λάθη.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου γίνονταν περισσότερο νευρικοί, κάνοντας εύκολα το λάθος και χάνοντας πολλά λέι απ. Παρότι με την άμυνα έκαναν δυσκολότερη τη δουλειά στη Νίζνι, στην επίθεση ήταν ακόμη χειρότερη στη δεύτερη περίοδο στη διάρκεια της οποίας σημείωσαν μόλις επτά πόντους. Οι Ρώσοι πήγαν στα αποδυτήρια με διαφορά πρόκρισης (18-34) αλλά κυρίως με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Ο Άρης είχε στα μισά του δρόμου αποκαρδιωτικούς αριθμούς: 10/18 βολές, 4/23 σουτ, μόλις δύο ασίστ και 12

η ανάλυση του ματς στο basketa.gr

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-20, 18-34, 43-47, 51-62.

Δείτε τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected