Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 6ος όμιλος] Πανομβριακός Ριόλου – Φοίβος Κρεμαστής 0-0

Ενθαρρυντικό και θετικό ξεκίνημα για τον Φοίβο Κρεμαστής, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα στην έδρα του Πανομβριακού.

Πολύ κακό από πλευράς ποιότητας η αναμέτρηση, με την καταρρακτώδη βροχή να «βαραίνει» πολύ τον αγωνιστικό χώρο και τις δυο ομάδες να μην μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρει το xxsports, αρκετά δυναμικά μπήκε στο γήπεδο ο Πανομβριακός, όπου έψαχνε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ και θα του έδινε άλλη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Μόλις στο 2′ ο Χριστόπουλος επιχείρησε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή με τον Μιχαλάκη να μην ανησυχεί. Στο 8ο λεπτό ήταν η σειρά του Κοκκίνη να απειλήσει, όμως το φάουλ που εκτέλεσε λίγα εκατοστά έξω από την περιοχή πέρασε αρκετά μέτρα άουτ. Από εκεί και έπειτα, ο Φοίβος ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο. Στο 18′ ο Παϊζάνος έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Ορφανίδη με τον Ζήγκο να αναγκάζεται να διώξει σε κόρνερ. Στο 24′ ο Χατζησάββας δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν μετρημένες με την έντονη βροχόπτωση και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο να δυσκολεύει αφάνταστα τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν μια ελαφρά πρωτοβουλία, δίχως όμως να απειλούν. Η πρώτη αξιοσημείωτη τελική του δεύτερου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 71ο λεπτό με τον Γραμματικοπουλο να σουτάρει από το ημικύκλιο της περιοχής και τον Μιχαλακη να αποκρούει στην γωνία του. Από εκεί και έπειτα η αναμέτρηση συνέχισε να έχει κακο ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, θέλοντας να εξασφαλίσουν το βαθμό της ισοπαλίας. Οι “κυανοκιτρινοι” λίγο έλειψαν να φύγουν με το διπλό, όταν ο Νικήτας έπιασε την κεφαλιά στο 91ο λεπτό έπειτα από φάουλ του Ορφανίδη με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Συνθέσεις

Πανομβριακός Ριόλου (Ντίνος Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Καλογερόπουλος (83′ Σουράνης), Λιάκος, Διακάτος, Νιφορόπουλος Π., Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γ. (71′ Σπανός), Παλιάτσας (64′ Γραμματικόπουλος), Πυρρής, Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος (75′ Κουλούρης).

Φοίβος Κρεμαστής (Σάββας Ορφανίδης): Μιχαλάκης, Στελλάς, Παπασταμάτης, Νικήτας, Τζελάι, Μπάρδης (72′ Καραγεωργίου), Γαργαλής (46′ Τερζίου), Αρφαράς (85′ Πεταυράκης), Χατζησάββας (89′ Πατσίλης), Ορφανίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected