Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Γουέστ Χαμ έριξε μια ακόμη…σφαλιάρα στον Μουρίνιο! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανώς επηρεασμένη από τα εσωτερικά της προβλήματα γνώρισε την ήττα με 3-1 από τη Γουέστ Χαμ με την κρίση για τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους «Κόκκινους Διαβόλους» να βαθαίνει.

Η Γιουνάιτεντ κατέβηκε στο Λονδίνο να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ με την ατμόσφαιρα να… μυρίζει μπαρούτι μετά από τη νέα διαμάχη του Πολ Πογκμπά με τον Ζοσέ Μουρίνιο και τη δυσαρέσκεια που υπάρχει στους παίκτες για τον Special One. Ο τελευταίος ξεκίνησε τον Γάλλο στη βασική ενδεκάδα, αλλά από τη στιγμή που το κλίμα ήταν στραβό δεν ήθελε και πολύ να στραβώσει και το ματς. Η Γουέστ Χαμ από το πρώτο ημίχρονο έβαλε τις βάσεις της νίκης και με το 3-1 πήρε το τρίποντο στήνοντας για τα καλά πλέον τον Μουρίνιο στον τοίχο και βαθαίνοντας την κρίση στο στρατόπεδο της Γιουνάιτεντ.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γουέστ Χαμ (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Φαμπιάνσκι, Σαμπαλέτα, Μπαλμπουένα, Ντιόπ, Μαζουακού, Ράις, Ομπιάνγκ, Νομπλ, Γιαρμολένκο (72′ Γιαρμολένκο), Άντερσον (93′ Ντιανγκανά), Αρναούτοβιτς (83′ Αντόνιο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Γιανγκ, Σμόλινγκ, Λίντελεφ (57′ Ράσφορντ), Σόου, Φελαϊνί, Μάτιτς, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (71′ Φρεντ), Μαρσιάλ (71′ Μάτα), Λουκάκου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected