Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά ντέρμπι η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεσπόζει από το σημερινό πρόγραμμα για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, με τους Άρη και Αστέρα Τρίπολης να δίνουν… ευρωπαϊκή μάχη στην Θεσσαλονίκη.

Μια άκρως ποδοσφαιρική μέρα και η σημερινή στο “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας), που θα υποδεχτεί τους θαμώνες του για την καθιερωμένη…πανδαισία!

Πρώτη χρονικά συνάντηση στην Ριζούπολη, όπου Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος δίνουν ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι (16:00) για δύο αντιπάλους με κοινές προσφυγικές καταβολές. Με τον προπονητή των γηπεδούχων Αλμπέρτο Μοντεαγούδο να μοιάζει μετέωρος ακόμα και σε περίπτωση νίκης η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναζητά πάση θυσία θετικό αποτέλεσμα για ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ανάλογη είναι και η πίεση στους «κυανέρυθρους» που έχουν σε δύσκολο μεν πρόγραμμα έναν βαθμό και χρειάζονται ώθηση για να αντεπιτεθούν. Διαιτητής του αγώνα ο Φωτιάδης (Καστοριάς), τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 1.

Με το αυτί στο… Καραϊσκάκη στην Λιβαδειά ο Ατρόμητος που φιλοξενείται από τον τοπικό Λεβαδειακό (18:15). Οι γηπεδούχοι μετρούν σερί ήττες και θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους για να ανέβουν βαθμολογικά. Πολλές απουσίες για τον Άκη Μάντζιο που δεν υπολογίζει σε Μανγκά, Ντιόγκο, Βίντεκερ και Στανόγεβιτς. Για τους Περιστεριώτες, το ενδεχόμενο να… πατήσουν κορυφή σε περίπτωση που δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ είναι επιπλέον δέλεαρ για το τρίποντο, με την ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προέρχεται από εντός έδρας ήττα για το κύπελλο μεσοβδόμαδα. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Μονομαχία με φόντο την πεντάδα και την Ευρώπη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00) με Άρη και Αστέρα Τρίπολης να τίθενται αντιμέτωποι. Το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα των «κίτρινων» στα Ιωάννινα κόντρα στον ΠΑΣ υπήρξε πισωγύρισμα και η ομάδα του Ερέρα θέλει απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο να επιστρέψει στα τρίποντα. Σημαντικές απουσίες των Γκάμα, Μαβράι. Οι δύο νίκες επί του Απόλλωνα Σμύρνης «έφτιαξε» την ψυχολογία των Αρκάδων του Σάββα Παντελίδη που θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Εκτός αποστολής οι Καλτσάς, Σάλας. Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουμπαράκης (Θράκης), τηλεοπτική μετάδοση απο την ΕΡΤ 1.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι και ντέρμπι κορυφής. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ βγάζουν τα… ξίφη τους με στόχο την νίκη που θα τους φέρει στο «ρετιρέ» (20:30). Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Γιάγια Τουρέ στην αποστολή αναζητούν την 60ή νίκη τους με αντίπαλο τον Δικέφαλο του Βορρά, με στόχο να δώσουν συνέχεια στο απόλυτο νικών τους στο φετινό πρωτάθλημα. Καμία απώλεια βαθμών και για τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν υπολογίζει στους Χατσερίντι, Ουάρντα. Στην ενδεκάδα του ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ προσανατολίζεται ο Ρουμάνος τεχνικός. Ο Ελβετός Σαν Φενταγί ρέφερι του ντέρμπι, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος
18:15 Λεβαδειακός – Ατρόμητος
19:00 Άρης – Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected