Κατηγορίες
Διάφορα

Χρύσα Αργυρούλη : Επάγγελμα οδηγός λεωφορείου στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας! (photos)

Περιμένεις στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας το λεωφορείο και όταν φτάνει… ξαφνικά διαπιστώνεις ότι οδηγός είναι μία γυναίκα και μάλιστα μικροκαμωμένη.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει μια τέτοια εικόνα και δεν είμαστε εξοικειωμένοι να βλέπουμε γυναίκες σε ένα τέτοιο χώρο, ομολογουμένως ανδροκρατούμενο, πόσο μάλλον ένα νεαρό όμορφο κορίτσι.

Κι όμως η Χρύσα Αργυρούλη δουλεύει ήδη δύο χρόνια ως οδηγός λεωφορείου στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Λάρισας και αφήνει τους πάντες άφωνους με το βλέμμα, την τσαχπινιά της και τον επαγγελματισμό της, ενώ πρόσφατα έγινε και η ίδια ιδιοκτήτρια λεωφορείου!

Θα την δείτε στα δρομολόγια Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αιδηψό, Βόλο, Φάρσαλα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, καθώς επίσης και σε όλα τα τοπικά της Λάρισας, αλλά εκεί που κερδίζει το έντονο ενδιαφέρον είναι στα σχολικά δρομολόγια, αφού οι μαθητές ενθουσιάζονται και ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες μαζί της.

Γιατί οι γυναίκες όταν θέλουν μπορούν να καταφέρουν τα πάντα. Οδηγός λεωφορείου, αλλά χωρίς να χάνει ίχνος από τη θηλυκότητα της!

δείτε τη συνέντευξη της στο ilarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected