Διάφορα - Συνεργάτες

“Αστεράτη” βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ψάχνει μόνο τη νίκη, για να κρατηθεί σε τροχιά πρόκρισης (22:00)

Μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά, απόλυτα συνυφασμένη με τα “θέλω” των θαμώνων του “Barok” Coffee-Bar!

«Γιορτή» μετά από 12 χρόνια στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπενφίκα για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και θέλει μόνο το «τρίποντο», μετά και την ήττα της από τον Άγιαξ, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Στη «μάχη» των… αετών, οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους (η προπώληση των εισιτηρίων και τα διαρκείας… δείχνει περίπου πάνω από 30.000 οπαδούς) και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα, προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα στην Ευρώπη και μετά το Δεκέμβριο.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως σε περίπτωση ήττας οι ελπίδες της ομάδας –ακόμη και για την τρίτη θέση– θα περιοριστούν, αφού ακολουθούν και τα δυο πολύ δύσκολα ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Το “τρίποντο” ψάχνει και η Μπενφίκα, που την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε από τους Βαυαρούς στην Πορτογαλία (0-2).

Την τελευταία φορά που οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί (1η Οκτωβρίου 2009 σε ματς του Europa League) η ΑΕΚ είχε νικήσει 1-0 τους “αετούς”, που μεταξύ άλλων είχαν στο ρόστερ τους Ντι Μαρία, Νταβίντ Λουϊς, Αϊμάρ, Καρντόσο, Σαβιόλα, Ραμίρες, Κοεντράο και Λουϊζάο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected