Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φοβερή και τρομερή η Γκλάντμπαχ, “έριξε” τρία στη Μπάγερν! (vid)

Καταπληκτική εμφάνιση της Γκλάντμπαχ στο Μόναχο, ισοπέδωσε την “άρρωστη” στα τελευταία ματς, Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου είναι «άρρωστη» και φαίνεται. Οι Βαυαροί διασύρθηκαν με σκορ 3-0 από τη Γκλάντμπαχ μέσα στην «Αλιάνζ Αρένα» και επιβεβαίωσαν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι βρίσκονται σε βαθιά κρίση.

Οι Βαυαροί γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έφτασαν τρία παιχνίδια χωρίς νίκη, κάτι που συνέβη για τελευταία φορά τον Μάιο του 2015, αλλά με τον τίτλο να είναι εξασφαλισμένος. Το κλίμα εντός των αποδυτηρίων μυρίζει «μπαρούτι» και δεν αποκλείεται, μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, να υπάρξουν εξελίξεις.

Πλέον, με τη νίκη αυτή, η Γκλάντμπαχ έφτασε τους 14 βαθμούς, όσους έχουν Βέρντερ και Χέρτα, που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, προσπερνώντας στη βαθμολογία τη Μπάγερν, η οποία έμεινε στους 13 και υποχώρησε στην πέμπτη θέση, όντας στο -4 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport-fm.gr

Συνθέσεις

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Κίμιχ, Σίλε, Χούμελς, Αλάμπα (55′ Ρενάτο Σάντσες), Τιάγκο Αλκάνταρα, Μίλερ (46′ Ναμπρί), Γκορέτσκα, Ρόμπεν (46′ Ριμπερί), Χάμες Ροντρίγκες, Λεβαντόβσκι.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Λανγκ, Γκίντερ, Ελβέντι, Βεντ, Κράμερ, Χόφμαν, Νόιχαους (74′ Χέρμαν), Αζάρ (83′ Τραορέ), Πλεά, Στιντλ (66′ Ζακάρια).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected