Κατηγορίες
Αθλήματα

Τέλος το ευρωπαϊκό όνειρο για τον Αερωπό Έδεσσας

Με δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Αερωπός Έδεσσας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο φετινό Τσάλεντζ Καπ και πλέον στρέφει την προσοχή του εξ’ολοκλήρου σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ελλάδος.

Στο σημερινό δεύτερο παιχνίδι με αντίπαλο την Μασέκα στη Λευκορωσία, γνώρισε την ήττα με 31-24 κι έτσι έμεινε εκτός συνέχειας Τσάλεντζ Καπ.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, στο πρώτο μέρος, ο Αερωπός πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα καθώς βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 4-1. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους η ομάδα της Έδεσσας είχε επαφή με το σκορ καθώς η διαφορά του ημιχρόνου «έκλεισε» στα 4 τέρματα (14-10).

Στο δεύτερο μέρος, η Μασέκα βρήκε περισσότερες λύσεις επιθετικά και σε συνδυασμό με την κούραση που είχαν οι Εδεσσαίοι, που ουσιαστικά έπαιζαν με 8 παίκτες στο γήπεδο, η διαφορά αυξήθηκε και έτσι ο Αερωπός ουσιαστικά δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι, γνωρίζοντας την ήττα με 31-24.

Πλέον ο Αερωπός έχοντας αποκομίσει τις εμπειρίες από την φετινή ευρωπαϊκή του πορεία, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα πρέπει να συγκεντρωθεί γρήγορα καθώς ακολουθεί το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Έδεσσα.

ΜΑΣΕΚΑ – ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 31-24 (14-10 ημχ.)

ΜΑΣΕΚΑ (Σεργκέι Μπογκαντίροφ): Μπαριλάου 1, Τσιάνκου 3, Ντράζντου 4, Σόντσικ 2, Σμασονάου, Ντούντα 5, Γιασιούκεβιτς, Παρφείαβετς 1, Ντόλχι, Τσάρικ 1, Χάισα 5, Ναούμικ 2, Τιλνένκο 1, Μίχαλτσουκ 5, Μπυίκεβιτς 1, Κοτάου.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυροδουλάκης 4, Τζουβάρας 5, Κράλλης, Θεοδωρόπουλος 3, Δημάκης 3, Μπάρμπας, Βαφείδης 2, Μισαηλίδης, Κεσίδης 2, Κυριακού 5.

Διαιτητές: Σνιουρεβίσιους-Γκριγκαλιόνις (Λιθουανία), Δίλεπτα: 5-2, Πέναλτι: 1/2-2/3

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected