Διάφορα - Συνεργάτες

Βραδιά μεγάλου ντέρμπι η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar!

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής της Super League, αλλά το… μονοπώλιο του ενδιαφέροντος πέφτει στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Ένα πολύ μεγάλο ελληνικό ντέρμπι, που οι θαμώνες του “Barok” Coffee-Bar θα απολαύσουν στο αγαπημένο στέκι των ποδοσφαιρόφιλων στο κέντρο της Βέροιας!

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση στην Λαμία (16:00) όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Με δύο και έναν βαθμό αντίστοιχα οι δύο αντίπαλοι καίγονται για θετικό αποτέλεσμα και την πρώτη νίκη της σεζόν. Πλήρης οι γηπεδούχοι, «μέσα» ο Παπαστεριανός για τους Κρητικούς.

Να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να δώσει συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί που τρέχει θέλει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ (18:15). Μετά το εκπληκτικό του πέρασμα από το Μινσκ επί της Μπάτε ο Δικέφαλος του Βορρά με τρίποντο θα διατηρηθεί στο ρετιρέ και θα πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην διακοπή. Πρεμιέρα στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για τον Γιάννη Μαντζουράκη.

Λίγες ημέρες μετά την συνάντησή του για τον θεσμό του κυπέλλου που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα κοντράρονται εκ νέου στο Περιστέρι (19:00). Οι γηπεδούχοι του Νταμίρ Κάναντι έχουν κερδίσει τον σεβασμό με την σοβαρότητα που παρουσιάζουν και εφόσον κερδίσουν θα κάνουν… διακοπές στην κορυφή, σε μία ιστορική συγκυρία! Να ρεφάρει την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλει ο «Αίαντας της Ηπείρου», εκτός ο Αποστολόπουλος, διαθέσιμος ο Κρίζμαν.

Το αποψινό πρόγραμμα και το ενδιαφέρον κορυφώνεται στις 20:30 στο ΟΑΚΑ, όπου διεξάγεται το δεύτερο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν. Μετά τις μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, ΑΕΚ και Ολυμπιακός που ισοβαθμούν στους 12 πόντους θέλουν να διατηρηθούν σε απόσταση αναπνοής ή και να ξεπεράσουν τον ΠΑΟΚ. Πολλά προβλήματα απουσιών για τους πρωταθλητές που θα στερηθούν την παρουσία του αρχηγού τους Πέτρου Μάνταλου αλλά και του Μάριου Οικονόμου. Τραυματίας και εκτός αποστολής για τους «ερυθρόλευκους» ο Βασίλης Τοροσίδης. Πρόσωπο του ματς ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στην επιστροφή του ως… εχθρός.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Λαμία – ΟΦΗ
18:15 ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης
19:00 Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected