Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ιωνικό, τέλος και ο Ανυφαντάκης!

Η αποχώρηση του Αλέξη Κούγια από τα διοικητικά, επέφερε ντόμινο εξελίξεων στον Ιωνικό που από σήμερα αναζητά και προπονητή!

Η δήλωση του Κώστα Ανυφαντάκη πως θα αποχωρήσει αμέσως μετά το τέλος του σημερινού αγώνα με τον Γιούχτα, έφερε την απάντηση της διοίκησης η οποία ανακοίνωσε πριν λίγο πως κάνει αποδεκτή από τώρα την παραίτηση του.

Έτσι στο σημερινό ματς θα καθίσει στον πάγκο ο βοηθός του, με τον ίδιο να αποχωρεί χωρίς να προλάβει να κοουτσάρει την ομάδα σε ματς Γ Εθνικής.

Αναλυτικά :

“Ο ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ.Ανυφαντάκη, ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Γιούχτα αποφάσισε μέσω ενημερωτικής ιστοσελίδας να ανακοινώσει πως θα αποχωρήσει μετά την αναμέτρηση.

Ο ΙΩΝΙΚΟΣ θεωρώντας αντιδεοντολογική, χωρίς την πρέπουσα δόση ηθικής και εσφαλμένη χρονικά την συγκεκριμένη κίνηση θα πορευτεί στο σημερινό παιχνίδι με τον βοηθό προπονητή στον πάγκο του.

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι περαιτέρω εξελίξεις μετά το πέρας του ματς με τον Γιούχτα. Μόνον οι παρόντες θα δώσουν τη μάχη τους τιμώντας αυτή τη φανέλα! Στόχος ξεκάθαρος: το τρίποντο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected