Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 7ος όμιλος] Θύελλα Καμαρίου – Χαραυγιακός 3-1

Ήταν δεδομένο ότι ο Χαραυγιακός θα έβαζε δύσκολα στην Θύελλα Καμαρίου, παρ’ όλα αυτά, πιστή στο ραντεβού της με τα μεγάλα ματς η ομάδα της Σαντορίνης έκανε ακόμη ένα ονειρικό παιχνίδι πανηγυρίζοντας την πρώτη της μεγάλη και ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα της ‘Γ Εθνικής επικρατώντας με 3-1 του ιστορικού συλλόγου.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής μπροστά σε 300 ατομα που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι Καμαριανοί μπήκαν δυνατά όμως μετά τα πρώτα 20′ οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και άνοιξαν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του α’ μέρους.

Παρ’ όλα αυτά οι αλλαγές του Κώστα Μιχάλη βοήθησαν σημαντικά ώστε η Θύελλα να μεταμορφωθεί στην επανάληψη και να γυρίσει το ματς σε διάστημα 20′, με την ψυχολογία της να πηγαίνει από το ναδίρ στο ζενίθ.

Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν ο Μάριος Αργυρίου που πέτυχε με το… καλημέρα δυο τέρματα στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα, όπως και ο Κώστας Ερρίκος που μέτρησε ισάριθμες ασίστ.

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ (Κώστας Μιχάλης) Ανδριόλας, Λυγνός (62′ Αρβανίτης), Σπανός, Ρέτζο, Γελαδάρης (46′ Δαβιλας, Φίλων, Σιμιτσής, Φύτρος Σ., Αργυρίου (79′ Γατσέλος), Ζανελάρι (90+3′ Καψαλης), Ερρίκος.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λουκάς Ρόπας) Βακερλής, Στ., Τσίρος, Ράμμος, Κόντι, Μαραγκουδάκης, Τουγουντζόγλου, Κασσιανός, Ρόπας, Γιαννόπουλος (70′ Μπαλάσκας), Φερεντίνος (86’λ.τρ. Τσουκαλάς), Αγγελόπουλος (68′ Βιέννας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected