Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέο μέλος στην Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας ο Γιάννης Ποζιάδης

Αλλαγή προσώπου στην Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας μετά την παραίτηση του Γιάννη Ακριβόπουλου λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο Γιάννης Ποζιάδης, μέχρι πρότινος μέλος της Επιτροπής Στατιστικής και Γηπέδων της Ένωσης, θα είναι το νέο πρόσωπο στην Επιτροπή Πρωταθλήματος (και του Διοικητικού Συμβουλίου) όπως αναδείχτηκε μετά από την προβλεπόμενη διαδικασία.

Για τον απόφοιτο του Κλασικού Τμήματος Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους άριστους γνώστες του αντικειμένου καθώς εκτός της πρότερης ενασχόλησης του ως ποδοσφαιριστής, αποτελεί έναν από τους πιο “φανατικούς” του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με ένα εντυπωσιακό αρχείο αγώνων και γεγονότων.

Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε Μακεδόνα, Βέροια, ΑΕΠ Βέροιας, ΑΠΣ Φυτειάς, Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, Ακαδημία Βέροιας ενώ υπήρξε μέλος και των Μικτών Ομάδων του νομού τη διετία 1998-2000.

Να ευχηθούμε στον Γιάννη καλή σταδιοδρομία, ως φανατικοί και εμείς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου (και λάτρεις της στατιστικής) θεωρούμε πως είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση!

*η φωτογραφία δεν είναι τυχαία, καθώς σ αυτήν απεικονίζονται τα τρία μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και συγκεκριμένα οι Χρήστος Μουχτάρης (τερματοφύλακας επάνω), Γιάννης Ποζιάδης (κάτω στη μέση) και Δημήτρης Παπαρέντης (κάτω δεξιά)!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected