Κατηγορίες
Γενικά

Το δείπνο της διοίκησης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου στους ποδοσφαιριστές και η ανακοίνωση για τον τον τραυματισμό του Καρυπίδη

Σε γνωστή ταβέρνα του Γιαννακοχωρίου έδωσαν ραντεβού σήμερα, αμέσως μετά την προπόνηση, η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Η διοίκηση της ομάδας παρέθεσε γεύμα, επιβραβεύοντας τη μέχρι στιγμής προσπάθεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον ΓΑΣ να ξεκινά δυναμικά και να παραμένει αήττητος μετά από 5 παιχνίδια.

Το παρών έδωσε και o Νίκος Κεσίδης, μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και πρώην αντιπρόεδρος του συλλόγου, σε ένα απολαυστικό διάλειμμα από την καθημερινότητα του συλλόγου.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Μάκη Καρυπίδη, ο οποίος χειρουργήθηκε σήμερα για την αποκατάσταση του μηνίσκου.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εύχονται στον Μάκη Καρυπίδη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο συμπαίκτης μας είναι από τους πλέον άτυχους, καθώς είναι ο δεύτερος τραυματισμός μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο άπαντες στον σύλλογο θα είμαστε δίπλα του και θα τον στηρίξουμε έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και ανώδυνη η αποθεραπεία του.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected