Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λόρι Κέρι, ο “μπόμπερ” των πρώτων τριών αγωνιστικών στη Γ Εθνική. Δείτε τους 10 top σκόρερ

Διανύσαμε τις πρώτες τρεις “στροφές” του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής και ήδη έχουν αναδειχτεί τα πρώτα…κανόνια της κατηγορίας.

Στα 152 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής στους 8 ομίλους (εκκρεμούν 4 ματς της 1ης αγωνιστικής που αναβλήθηκαν) έχουν σημειωθεί 311 τέρματα (2.05 ανά αγώνα), τα οποία έχουν επιτευχθεί από 252 συνολικά ποδοσφαιριστές.

Μια φτωχή ομολογουμένως συγκομιδή (το λεγόμενο under όπως αναφέρεται στο στοίχημα) ανά αγώνα, ωστόσο το σύνολο των παικτών που έχουν σκοράρει είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.

Πρώτος “μπόμπερ” της κατηγορίας είναι ο Λόρι Κέρι της Νίκης Βόλου, ο οποίος σε τρία ματς έφτασε αισίως τα 5 τέρματα και αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, είναι πιθανό να περάσει τα 21 γκολ που σημείωσε πέρσι με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας.

Στη δεύτερη θέση ακολουθούν δύο ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Δημήτρης Θανόπουλος του Άγιου Ιερόθεου και Στέφανος Πέτρου του Πανσερραϊκού, με τον πιτσιρικά των “Λιονταριών” να είναι μέχρι στιγμής η αποκάλυψη της σεζόν.

Ας δούμε τους πρώτους 12 ποδοσφαιριστές από τα στατιστικά που διατηρεί και φέτος το sportsup.gr :

1. Λόρι Κέρι (Νίκη Βόλου)  5
2. Δημήτρης Θανόπουλος (Άγιος Ιερόθεος)  4
3. Στέφανος Πέτρου (Πανσερραϊκός)  4
4. Μάριος Αργυρίου (Θύελλα Καμαρίου)  3
5. Αντώνης Γιόνδης (Καλαμάτα)  3
6. Στράτος Δουκάκης (Ασπρόπυργος)  3
7. Φώτης Δουμάνης (Αετός Ορφανού)  3
8. Γιώργος Μπαρμπαρούσης (Πανηλειακός)  3
9. Γιώργος Παπαβασιλείου (Πανσερραϊκός) 3
10. Χαράλαμπος Παρχαρίδης (Σούλι Παραμυθιάς)  3
11. Ιορδάνης Ρωμαίος (Μελιτέας Μελίτης)  3
12. Ηλίας Σταύρου (Ασπρόπυργος)  3

*Μπορείτε και σεις να παρακολουθείτε τους σκόρερς ανά αγωνιστική επιλέγοντας τον όμιλο που επιθυμείτε πατώντας στο μενού “Προγράμματα” όπως παρακάτω στη φωτό

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected