Κατηγορίες
Basket

“Αυτοκτονία” ΠΑΟ στη Γερμανία!

Την ήττα με 80-79 από την Μπάγερν Μονάχου στο Audi Dome γνώρισε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στη δεύτερη αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο Κιθ Λάνγκφορντ με 18 πόντους, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου ακολούθησε με 10.

Η Μπάγερν είχε το άγχος, την πίεση και την ανάγκη για το θετικό αποτέλεσμα, η Μπάγερν πήρε τελικά τη νίκη μετά από ένα μέτριο ποιοτικά σαραντάλεπτο απέναντι στον Παναθηναϊκό (80-79) που είχε ευκαιρίες να “κλέψει” το διπλό, όμως τις πέταξε στα σκουπίδια και δεν κατάφερε να κάνει το 2/2 στη EuroLeague 2018/19. Φοβερός στα τελευταία λεπτά ο Κιθ Λάνγκφορντ, μοιραίος ο Τζέιμς Γκιστ που μετά τις δύο άστοχες βολές του Ντέβιν Μπούκερ πήρε το ριμπάουντ, αλλά έκανε λάθος πάσα και δεν επέτρεψε στον Λάνγκφορντ να δημιουργήσει την τελευταία επίθεση και το σουτ της νίκης.

Με πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση, με πολλά λάθη, με κακές επιλογές στην τέταρτη περίοδο, αλλά και με κάποια θετικά στοιχεία όπως την καλή εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου να ξεχωρίζει εν όψει της συνέχειας. Δεν είδαμε καλό παιχνίδι στο AUDI Dome, δεν είδαμε ποιοτικό μπάσκετ, σίγουρα όμως είδαμε πράγματα που ο Τσάβι Πασκουάλ θα θέλει να βελτιώσει άμεσα, καθώς ακολουθεί την Πέμπτη το εντός έδρας παιχνίδι με τη Γκραν Κανάρια που μπορεί να είναι “πρωτάρα” στη διοργάνωση, δεν είναι όμως και σάκος του μποξ.

Η ανάλυση του ματς στο basketblog.gr

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 40-41, 56-58, 80-79.

Μπάγερν (Ράντονιτς): Ντάνγκουμπιτς, Χομπς, Κινγκ, Κόπονεν 10 (2), Ραντόσεβιτς 4, Λούτσιτς 11, Λο 4, Τζέντοβιτς 19 (2), Γιόβιτς 4, Μπαρτέλ 12, Γουίλιαμς 5, Μπούκερ 11.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Τόμας 3, Λάνγκφορντ 18 (2), Λάσμε 8, Παπαπέτρου 2, Παππάς 5 (1), Γκιστ 7, Λεκαβίτσιους 6, Λοτζέσκι 3 (1), Καλάθης 9, Αντετοκούνμπο 8, Μήτογλου 10.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected