Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Αντίστροφη μέτρηση για τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας!

Τέσσερα 24ωρα απομένουν για τη σέντρα στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών, εκεί όπου και φέτος θα συμμετέχει ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της από τα τέλη Αυγούστου και έπειτα από δύο περίπου μήνες, είναι απόλυτα έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του 2ου ομίλου της κατηγορίας, μαζί με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου (αντίπαλος της ομάδας στην πρεμιέρα της Κυριακής), τον ΑΟ Σειρήνα από τα Γρεβενά, τη Ροδόπη 87′ από την Κομοτηνή, τον Κιλκισιακό από την ομώνυμη πόλη, τον ΓΠΟ Καστοριάς, μια πολύ οργανωμένη ομάδα που έχει πολλές φιλοδοξίες για τη φετινή σεζόν αλλά και τη Βασίλισσα Θράκης από την ακριτική Ξάνθη.

Όσον αφορά το ρόστερ, σ αυτό διακρίνουμε φέτος την παρουσία της έμπειρης Ευαγγελίας Γκαραγκανούλη, μέχρι πρότινος στις Πιερίδες Μούσες και παλαιότερα σε Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας και Μαγνησιακό, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στα μετόπισθεν.

Στην ομάδα συνεχίζει βεβαίως ο βασικός κορμός που “τραβάει το κουπί” όλα αυτά τα χρόνια για τον Αστέρα, ενώ στα αρνητικά συγκαταλέγεται η μη προσθήκη μιας ακόμη τερματοφύλακα για να πλαισιώσει την Ελένη Κανελλάκη.

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί πως στο ρόστερ ανήκει φέτος η ιδιαίτερα ταλαντούχα από την Πατρίδα, Αναστασία Σιδηροπούλου ενώ συνεχίζει με τα πράσινα και η διεθνής πλέον με την Εθνική Κορασίδων, Ολίνα Μπαξεβάνου.

Αναλυτικά το ρόστερ :

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Κανελλάκη Ελένη (29)
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Φεΐμ Ραφαέλα (26)
Δρενοβιάδου Νικολέτα (23)
Στρίμπα Μαρία (23)
Τσεχελίδου Δέσποινα (16)
Γκαραγκανούλη Ευαγγελία (32)
Ζαφειρίδου Μελίνα (30)
ΜΕΣΟΙ
Κιουτάχιαλη Αγνή (23)
Μουρατίδου Έλλη (23)
Καλαϊτζόγλου Σοφία (26)
Μπαξεβάνου Ολίνα (15)
Τσιοχάρη Μαργαρίτα (15)
Χορμόβα Χαρίκλεια (28)
Σιδηροπούλου Αναστασία (13)
Κανδύλα Κωνσταντίνα (23)
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Παπαδοπούλου Χαρίκλεια (19)
Τσούκα Θωμαή (28)
Δεληγιαννίδου Αγγελική (14)

Πρεμιέρα με τον έτερο Αγροτικό Αστέρα

Την Κυριακή 21/10 και ώρα 16.00, ο Αγροτικός Αστέρας της Ημαθίας υποδέχεται στην Αγία Βαρβάρα τον συνονόματο από τον Εύοσμο.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Ασλανίδης από τη γειτονική Πιερία, με βοηθούς τους Αναστασία Φωτιάδου και Γιώργο Κουτσικανίδη από την ίδια Ένωση.

Αναλυτικά οι ορισμοί της πρεμιέρας στη Β Εθνική ΕΔΩ

Το πλήρες πρόγραμμα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected