Basket

Στη Λάρισα έφτασε η…χάρη των Αετών Βέροιας!

Εντυπωσιάζει η στήριξη των επιχειρήσεων και ιδιωτών στην ομάδα μπάσκετ των Αετών Βέροιας.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πριν λίγο πως η εταιρία «ΣΙΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.» με έδρα τη Λάρισα θα είναι φέτος δίπλα στις προσπάθειες του συλλόγου, μεγαλώνοντας έτσι το γκρουπ των υποστηρικτών εκτός του νομού Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Είχαμε αναφέρει από την αρχή της σεζόν (ειδικά φέτος) πως η στήριξη των χορηγών έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Η περίπτωση μάλιστα της “SILOΤΕΧΝΙΚΗ” μας φανερώνει πως η φήμη των Αετών Βέροιας έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια του νομού και παρά το γεγονός πως ο σύλλογος μετρά λίγους μήνες ζωής, ελκύει ως project αλλά και ως “γόνιμο έδαφος” για την προβολή της οποιαδήποτε επιχείρησης.

Η εταιρία Δ. ΧΡΙΠΑΤΣΙΟΥ ΥΙΟΙ – Ε. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο «ΣΙΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.» είναι μία κατασκευαστική επιχείρηση, που ιδρύθηκε το έτος 1986. Η εταιρία λειτουργεί σε σύγχρονες στεγασμένες κτιριακές εγκαταστάσεις κάλυψης 2.300Μ² σε ιδιόκτητο χώρο εκτάσεως 8.000Μ², στο 6ο Χλμ. Λαρίσης Συκουρίου.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τη διεύθυνση της εταιρίας αλλά και όλο το προσωπικό και να τους ευχηθούμε ένα μέλλον που θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την επιχειρηματική δράση και όχι μόνο εντός των ελληνικών συνόρων!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected