Κατηγορίες
Super League 1

Ούτε η διακοπή επηρεάζει τον Παναθηναϊκό!

Ο Χατζηθεοδωρίδης με σουτάρα έξω από την περιοχή χάρισε στον Παναθηναϊκό μια ακόμα νίκη (1-0) απέναντι στον Πανιώνιο και το τρένο του Γιώργου Δώνη συνέχισε για 7ο σερί ματς αήττητο! Πολύ καλή δημιουργία οι γηπεδούχοι, αρκετές επεμβάσεις ο Κότνικ.

Μπορεί να μην παρουσίασε το καλύτερο του πρόσωπο, όμως ο φετινός Παναθηναϊκός αποκτά χαρακτήρα νικητή. Μία ομάδα που δείχνει πως ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ακόμα και στην μέτρια ημέρα της. Ο Πανιώνιος του έβαλε δύσκολα στο ΟΑΚΑ, όμως ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης με ένα πολύ όμορφο τέρμα λίγα λεπτά αφού πέρασε στο ματς έδωσε τη λύση και χάρισε στο τριφύλλι την έκτη νίκη σε επτά ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με κορυφαία, φυσικά, το δοκάρι του Καμπετσή. Παρ’ όλα αυτά, το γκολ δεν ήρθε και όσο περνούσε η ώρα ο Πανιώνιος από την πλευρά του προσπαθούσε να ισορροπήσει. Μάλιστα, μετά το 30’ οι γηπεδούχοι εμφάνισαν κάποια προβλήματα στο να κρατήσουν την μπάλα με αποτέλεσμα η ομάδα της Νέας Σμύρνης να δημιουργήσει 2 – 3 καλές στιγμές που όμως δεν αξιοποίησε.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (77’ Τζανδάρης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (82’ Σέχου), Καμπετσής (63’ Χατζηθεοδωρίδης), Μακέντα

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκεζ, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89’ Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (54’ Μανθάτης), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected