Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαίο “διπλό” του Παναιτωλικού στα Γιάννενα!

Ο Παναιτωλικός ήταν εξαιρετικός κόντρα στον ΠΑΣ, έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κέρδισε για πρώτη φορά στα Γιάννινα στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας και μόλις δεύτερη διαχρονικά.

Το τελικό 2-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς, καθώς τα «καναρίνια» κυριάρχησαν και είχαν τον Μάζουρεκ για μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς ο Αργεντινός χαφ σημείωσε και τα δύο τους γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Παναιτωλικό, καθώς είχε τον έλεγχο του ρυθμού και παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο. Όχι μόνο δεν απειλήθηκε, αλλά στο 11′ «άγγιξε» το γκολ όταν μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ο Ντίας έβγαλε τον Μοράρ τετ α τετ με τον Βελλίδη, ο Ρουμάνος «έσκαψε» την μπάλα, αλλά ο πορτιέρο του ΠΑΣ απέκρουσε αν και ήταν πεσμένος με το χέρι.

Τελικά οι «κυανοκίτρινοι» πήραν αυτό που άξιζαν στο 43′, όταν μετά από σέντρα του Ουίλιαν, ο Μάζουρεκ που έχει ύψος μόλις 1.65 βρέθηκε σε θέση φορ, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

Έτσι η λήξη του πρώτου 45λεπτου βρήκε τα «καναρίνια» δίκαια μπροστά στο σκορ, έχοντας 8 τελικές, έναντι μόλις 3 του «Αγιαξ της Ηπείρου», χωρίς κάποια να βρει εστία.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (46΄ Αποστολόπουλος), Μιχαήλ, Γιάκος, Κριζμάν, Λίλα, Κουκούμπα, Κούζικ (60΄ Βιντάλ), Ξύδας (69΄ Αθανασιάδης)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Αργκους (73΄ Xαντάκιας), Ρότσα, Λουσέρο, Πάουλο, Ντίας, Μάσουρεκ, Γουϊλιαν (68΄ Μάνα), Μοράρ (79΄ Καμαρά).

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected