Αθλήματα

Πρώτη νίκη για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας!

Τους πρώτους του βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα πήρε ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς επικράτησε δύσκολα στην έδρα του επι του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 23-21.

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ντέρμπι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα.

Στο πρώτο μέρος, το παχνίδι ήταν μοιρασμένο και καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει κάποια διαφορά στον αγώνα. Μπορεί ο Μ.Αλέξανδρος να πέρασε μπροστά με 2 τέρματα (3-5) στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο ο Φίλιππος είχε τις λύσεις επιθετικά φτάνοντας στην ισοφάριση. Μάλιστα είχε και δύο χαμένα πέναλτι στο πρώτο μέρος. Το γκολ της Νούσια στο τελευταίο λεπτό έστειλε ισόπαλες τις ομάδες (9-9) στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα κύλισαν λίγο πολύ όπως και στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι στο 36.40 είχαν και πάλι το προβάδισμα με 2 τέρματα όπως επίσης και στο 38ο λεπτό, όμως με δύο τέρματα της Ανθίτση και ένα της Εμαννουηλίδου ο Φίλιππος έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα. Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατούν καλύτερα στα πόδια τους και με το τέρμα της Καραχαρίση στο 46ο λεπτό έφτασαν να προηγούνται με 19-17. Η διπλή απόκρουση της Θεοδωσοπούλου κράτησε τη διαφορά και μάλιστα, αν οι αθλήτριες του Φιλίππου ήταν πιο εύστοχες στην επίθεση, η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεταλύτερη. Οι φιλοξενούμενες όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με μια μίνι αντεπίθεση πέρασαν μπροστά στο σκορ 19-20 στο 55ο λεπτό. Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, οι Βεροιώτες έδειξαν την απαιτούμενη ψυχραιμία και τελικά πήραν την σημαντική νίκη με 23-21.

Έτσι ο Φίλιππος κατέκτησε το πρώτου του δίποντο στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών, ενώ από την άλλη ο Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει πόντο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected