Κατηγορίες
Super League 1

Ανατροπή ολκής για τον ΠΑΟΚ και 7×7!

«Διπλό» κορυφής, γοήτρου και «7 στα 7»! Ο ΠΑΟΚ… άλωσε το «Κλ. Βικελίδης» καθώς με 2 γκολ του Πρίγιοβιτς κι ανατροπή, επικράτησε του Άρη με 2-1 και βρέθηκε μόνος πρώτος! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ματέο Γκαρσία.

Σπουδαία νίκη σε ένα ακόμα ντέρμπι πήραν οι «ασπρόμαυροι» της Θεσσαλονίκης, με το τελικό 1-2 να έχει τη «υπογραφή» του Πρίγιοβιτς και το «αποτύπωμα» της εμπειρίας της ομάδας του Λουτσέσκου.

Για τους γηπεδούχους, ο Πάκο Ερέρα επέλεξε το 4-2-3-1 και τον Κουέστα στο τέρμα, τους Τζανακάκη και Βαλεριάνο δεξιά κι αριστερά στην άμυνα και το δίδυμο Βέλεθ-Μαβράι στο κέντρο της. Σιώπης και Μπάσα έπαιξαν στον άξονα, ο Γκάμα πήρε θέση στο δεξί «φτερό», ο Γκαρσία στο αριστερό και ο Ντιγκινί πλαισίωσε τον Γιουνές στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ίδιο σχηματισμό παρέταξε τον Πασχαλάκη στην εστία, τον Μάτος δεξιά στην άμυνα, τον Βιεϊρίνια αριστερά και τους Βαρέλα και Κρέσπο ως στόπερ. Κάνιας και Βέρνμπλουμ αγωνίστηκαν μπροστά τους, ο Ζαμπά με τον Μπίσεσβαρ στις πτέρυγες και ο Πέλκας πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Πρίγιοβιτς.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Βέλεθ (24’ Σόουζα), Μαβράι, Σιώπης, Μπάσα (54’ Ματίγια), Γκαρσία, Γκάμα, Ντιγκινί, Γιουνές (71’ Ναζλίδης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (46’ Ουάρντα), Πέλκας (62’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς (85’ Καρέλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected