Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην κορυφή η Μπάρτσα αλλά μεγάλο το σοκ με τον Μέσι! (vid)

Η Μπρατσελόνα νίκησε 4-2 τη Σεβίλλη, επέστρεψε στην 1η θέση, αλλά κανείς δεν το χάρηκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ηγέτη της (ασίστ+γκολ). Απίστευτες διπλές επεμβάσεις ο Τερ Στέγκεν.

Η χαρά για το 4-2 επί της Σεβίλλης επισκιάστηκε από το σοκ και την αγωνία που συνόδευσε τον τραυματισμό του Μέσι. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αφού έδωσε ασίστ και έπειτα σκόραρε, έπεσε άτσαλα στο έδαφος, του γύρισε το χέρι στο εσωτερικό του αγκώνα και αποχώρησε με έντονους πόνους.

Στο φινάλε η Μπαρτσελόνα πήρε το τρίποντο που την επανέφερε στην κορυφή της La Liga, αλλά άπαντες περιμένουν να μάθουν το πόρισμα των εξετάσεων, καθώς ο ηγέτης τους κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την Ιντερ και το Clasico με τη Ρεάλ που ακολουθούν.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αρτούρ (66′ Σέρζι Ρομπέρτο), Ράκιτιτς, Κουτίνιο, Μέσι (26′ Ντεμπελέ), Λουίς Σουάρες (81′ Μουνίρ)

Σεβίλλη (Πάμπλο Ματσίν): Βάτσλικ, Καρίτσο, Κίερ (54′ Μερκάδο), Σέρζι Γκόμεθ, Αράνα, Χεσούς Νάβας, Βάσκες (69′ Μέσα), Μπανέγα, Σαράμπια, Μπεν Γιεντέρ, Αντρέ Σίλβα (78′ Μουριέλ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected