Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και η δοκιμασία του Ολυμπιακού στη Λειβαδιά, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Μετά από 4 χρόνια το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Κρήτη. Στη Λειβαδιά ανοίγει το πρόγραμμα.

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις που προσφέρει απόψε στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας!

Χίλιες εξακόσιες ογδόντα επτά ημέρες (1.687) έχουν περάσει από το τελευταίο ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ για την πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ήταν 16 Μαρτίου 2014, όταν η Θεσσαλονίκη ζούσε και ανέπνεε για το σημαντικότερο ματς της πόλης, ανάμεσα στους «κίτρινους» και τον «Δικέφαλο του Βορρά» που θα τεθούν απόψε αντιμέτωποι για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι δύο μεγάλες ομάδες της συμπρωτεύουσας έχουν διαφορετικά κίνητρα για ένα μεγάλο αποτέλεσμα απέναντι στον συμπολίτη, σε ένα ματς διαφορετικό από τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πάκο Ερέρα ψάχνει την πρώτη της νίκη απέναντι στους «ασπρόμαυρους» μετά από οκτώ χρόνια, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μέσα στην έδρα του Άρη από τη σεζόν 2004/05.

Το άλλο σημαντικό παιχνίδια της ημέρας διεξάγεται μιάμιση ώρα αργότερα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», γνωστό και ως «Γεντί Κουλέ», όπου ο ΟΦΗ μετά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς υποδέχεται τον Ολυμπιακό, ο οποίος διψάει για νίκη μετά τα άσχημα αποτελέσματα με ΠΑΟΚ, Μίλαν και ΑΕΚ στους τελευταίους αγώνες πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Βέβαια, το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ξάνθη, με τους γηπεδούχους να έχουν μόλις μία νίκη (και αυτή απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα Σμύρνης) και τους Ακρίτες επιθυμούν να κάνουν το «2 στα 2» μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, ύστερα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου

Λεβαδειακός-Ξάνθη (18:15)
Άρης-ΠΑΟΚ (19:00)
ΟΦΗ-Ολυμπιακός (20:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected