Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για την Ένωση!

Δύο προσθήκες λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για τον Ασπρόπυργο.

Οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Δημήτρη Τσικρικά (12/05/1997, αμυντικός) που είχε μία συμμετοχή με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Football League (παλαιότερα σε Ζάκυνθο, Παναργειακό και Νέα Ιωνία) και του Γιάννη Χατζοβασιλάκη (11/10/1999, αμυντικός) που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει

1) Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τσικρικά Δημήτρη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 21 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε { Νέα Ιωνία (Γ), Παναργειακό (Γ), Ζάκυνθο (Γ), Απόλλωνα Λάρισας (Β)}. Καλωσορίζουμε τον Τσικρικά Δημήτρη στην οικογένεια του Ασπρόπυργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων

2)Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χατζοβασιλάκη Ιωάννη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 19 χρονών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Αθηνών (Κ15, Κ16, Κ17, Κ18). Καλωσορίζουμε τον Χατζοβασιλάκη Ιωάννη στην οικογένεια του Ασπρόπυργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων.»