Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά της ΑΕΚ στο “Barok” Coffee-Bar!

Μια ακόμη άκρως ποδοσφαιρική βραδιά στο “Barok” Coffee-Bar και μάλιστα με ένα ιδιαίτερα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τη μεγάλη Μπάγερν.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη υποδέχεται απόψε (19:55) τη Μπάγερν Μονάχου, με την πρόκληση να είναι μεγάλη. Οι πιθανότητες πρόκρισης της Ένωσης στον όμιλο, μετά από τις ήττες με Άγιαξ και Μπενφίκα είναι ελάχιστες, ωστόσο το ραντεβού με τους Βαυαρούς είναι μεγάλο.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο και «κιτρινόμαυρο», καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια, και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι ζεστή και εντυπωσιακή.

Το έργο της ΑΕΚ απέναντι στη δυνατή Μπάγερν είναι δύσκολο και οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη καλούνται να κάνουν την υπέρβαση για να διεκδικήσουν κάτι. Εξάλλου, στα δύσκολα οι «κιτρινόμαυροι» βγάζουν χαρακτήρα και θα παλέψουν για το καλύτερο.

Τα πλάνα της Ένωσης δεν είναι ξεκάθαρα, με τον Ουζουνίδη να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Ωστόσο, έχει κάνει σκέψεις για πιο συντηρητικό σχήμα με τον Κλωναρίδη στην κορυφή της επίθεσης, τον Μπακασέτα πίσω του και τον Γκάλο σε ρόλο δεξιού χαφ, με τον Μάνταλο από αριστερά.

Σίγουροι είναι ο Μπάρκας κάτω από τα δοκάρια, Μπακάκης δεξιά και Χουλτ αριστερά και στο κέντρο της άμυνας οι Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου. Στα χαφ θα παραταχθεί το δίδυμο των Σιμόες και Γαλανόπουλου δεν «σπάει».

Η Μπάγερν από την πλευρά της βρίσκεται σε περίεργο… φεγγάρι, καθώς το 1-1 με τον Άγιαξ και μια σειρά κακών αποτελεσμάτων στη Γερμανία έφεραν τον Νίκο Κόβατς σε δύσκολη θέση. Γι’ αυτό οι Βαυαροί θέλουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ, αν και έχουν απουσίες. Δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα οι τραυματίες Ριμπερί, Κομάν και Τολισό, ωστόσο η Μπάγερν έχει πολλά… αστέρια.

Ο Νόιερ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, Ζίλε και Χούμελς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Κίμιχ δεξιό και τον Αλάμπα αριστερό μπακ. Οι Τιάγκο, Χάμες και Μίλερ θα αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ, ενώ ο Ρόμπεν αριστερά, ο Γκνάμπρι δεξιά και ο Λεβαντόφσκι στην κορυφή θα συνθέτουν την επιθετική τριπλέτα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected