Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η…επανάσταση των νέων προπονητών στην ΕΠΣ Ημαθίας : Οι τέσσερις εκ των πέντε πρωτοπόρων με μέσο όρο ηλικίας τα 34 χρόνια!

Μπορεί να…γκρινιάζουμε καθημερινά (ειδικά τα τελευταία χρόνια) πως ο μέσος όρος των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αυξάνεται συνεχώς (αυτή είναι η πραγματικότητα, η οποία και θα αποτυπωθεί σε σχετικό ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες), ωστόσο η αχτίδα φωτός προέρχεται από τους προπονητές!

Βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του Οκτώβρη και στα πρωταθλήματα της Ημαθίας έχουν ήδη ξεχωρίσει κάποιες ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν αλλά και αυτές που θα δώσουν τη δική τους μάχη για την παραμονή.

Ωστόσο το στοιχείο που είναι άκρως αισιόδοξο είναι η παρουσία των προπονητών και δη των ομάδων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή (έξι αγωνιστικές από την έναρξη στην Α και τέσσερις στους δύο ομίλους της Β) στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τι προκύπτει λοιπόν από τα στατιστικά του sportsup.gr; Ένας ομολογουμένως εντυπωσιακός μέσος όρος ηλικίας των προπονητών που φιγουράρουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας στις δύο κατηγορίες και μάλιστα οι δύο εξ αυτών έχουν φτάσει ήδη στο επίπεδο UEFA A!

Άκρως αισιόδοξα λοιπόν τα μηνύματα στον τομέα αυτό κι αυτό προκύπτει από τις επιδόσεις των αήττητων (και μάλιστα με το απόλυτο) Δημήτρη Κοτζάμπαση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, του Γιώργου Σγούρδα στον ΦΑΣ Νάουσα, του Αλέξανδρου Δρένου του ΠΑΟΚ Κουλούρας αλλά και του Μάκη Μισαηλίδη στα Λευκάδια.

Στο τιμ ανήκει και ο Γιώργος Δασκαλάκης (06/02/1965), προπονητής φέτος του Ολυμπιακού Νάουσας ο οποίος ουσιαστικά έχει συνδέσει το όνομα του τα τελευταία χρόνια με την τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων”.

Προσέξτε και το εξής εντυπωσιακό : Οι ομάδες έχουν σημειώσει ήδη 56 τέρματα συνολικά ενώ έχουν δεχτεί μόλις 11, σε μια πραγματικά αξιοσημείωτη αμυντική συμπεριφορά που φανερώνει την εξαιρετική τους δουλειά (κυρίως) στον τομέα αυτό.

Ας δούμε τις ηλικίες των τεσσάρων προπονητών :

Δημήτρης Κοτζάμπασης, ΓΑΣ Ροδοχωρίου – 31 ετών (17/04/1987)  UEFA A

Γιώργος Σγούρδας, ΦΑΣ Νάουσα – 39 ετών (29/01/1979)  UEFA A

Αλέξανδρος Δρένος, ΠΑΟΚ Κουλούρας – 32 ετών (26/03/1986) UEFA C

Μάκης Μισαηλίδης, Λευκάδια – 35 ετών (03/10/1983)

Θα πρέπει να σημειώσουμε και την παρουσία του Τάσου Χουρσουζίδη στον πάγκο του τρίτου της Α ΕΠΣΗ, Αγροτικού Αστέρα Πλατέος (μόλις 30 ετών!), που έρχεται να προστεθεί (και να τονιστεί με κάθε έμφαση) για το ρίσκο των διοικούντων που μέχρι στιγμής αποδίδει και μάλιστα με το παραπάνω!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected