Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πέρασε ο Ολυμπιακός από το Λουξεμβούργο! (photos+vid)

«Τρελάθηκε» ο Βασίλης Τοροσίδης μόλις σκόραρε για τον Ολυμπιακό στην έδρα της Ντουντελάνζ!

Με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο έχασε ευκαιρίες στο Λουξεμβούργο ο Ολυμπιακός και το 0-0 παρέμενε στο ματς με τη “σταχτοπούτα” του Europa League.

Όλα αυτά, μέχρι το 66’ του αγώνα όταν ο Βασίλης Τοροσίδης με κεφαλιά… λύτρωσε τους «ερυθρόλευκους» διαμορφώνοντας το 0-1! Όπως ήταν λογικό, ο έμπειρος άσος των Πειραιωτών… ξέσπασε και μαζί του όλη η ομάδα…

Περίπου 1.000 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Stade Josy Barthel», ενώ το «παρών» στο γήπεδο έδωσε για μία ακόμα φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει παρευρεθεί σε όλα τα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας, την τρέχουσα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός είχε να κερδίσει σε όμιλο Champions ή Europa League, μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τη σεζόν 2016-2017. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2016, είχε επικρατήσει της Γιάνγκ Μπόις με 1-0 στην Ελβετία χάρη στο γκολ του Εστέμπαν Καμπιάσο (42ο λεπτό).

Ωστόσο, η νίκη της Μπέτις στο Μιλάνο, δεν ευνοεί τον Ολυμπιακό καθώς οι Ισπανοί έφτασαν τους 8 βαθμούς.

δείτε ανάλυση αγώνα, φωτογραφίες και βίντεο στο onsports.gr

Συνθέσεις

Ντουντελάνζ (Ντ. Τοπμέλερ): Μπονεφουά, Γιορντάνοφ, Σνελ, Πρεμπέ, Μπίσεβατς, Κρούσκα, Στέλβιο (51′ Σινάνι), Κουτιριέ, Ελ Ριτί (74′ Κένια), Στολτς (65′ Μελίς), Τουρπέλ.

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (69′ Ελαμπντελαουί), Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ (78′ Νάτχο), Γκερέρο (18′ Χριστοδουλόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected