Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κανονικά ο ΑΟ Φλωριάδας στη Γ Εθνική

Συνεχείς είναι οι ανατροπές στο θέμα της Φλωριάδας, με τις ζυμώσεις των τελευταίων ημερών, να οδηγούν την ομάδα στην επιστροφή της κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, χωρίς όμως πλέον το Θωμά Βασίλα στο τιμόνι της ως πρόεδρο.

Να θυμίσουμε πως ο σύλλογος δεν κατέβηκε στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας με το Μακεδονικό Φούφα, όμως όλα δείχνουν πως η Φλωριάδα θα ταξιδέψει κανονικά στα Γρεβενά την Κυριακή για να αντιμετωπίσει τα Γρεβενά Αεράτα.

Όπως αναφέρει το artagoal, στα πλαίσια της επιστροφής της ομάδας στις υποχρεώσεις της, υπάρχουν και κάποιες ανακατατάξεις στο ρόστερ, με το Ζάχαρη να αποτελεί και επίσημα παρελθόν, όμως τους Τσαγκαλίδη και Ψαρρά, παρ’ ότι αποχώρησαν προ ολίγων ημερών, να επιστρέφουν κανονικά στην ομάδα για να την ενισχύσουν, εφόσον αποφασίστηκε η επάνοδός της στο γήπεδο.

Εκτός των δύο επιστροφών, υπάρχουν και δύο νέες προσθήκες, με το Γιώργο Γκώρο που ανήκε στην ομάδα και μετακινήθηκε στο Μενίδι, να γυρίζει κι αυτός με τη σειρά του στο σύλλογο, και τον Κώστα Πλατογιάννη, που είναι 18 ετών και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, να αποκτάται από τον Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του artagoal.gr, απο βδομάδα αναμένονται ακόμα 3-4 προσθήκες για να χτιστεί έστω και την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, ένα αξιόμαχο για την κατηγορία ρόστερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected