Football League

[Football League, 1η αγωνιστική] Πλατανιάς – Αήττητος Σπάτων 2-1

Χάρη σε ένα δίλεπτο ξέσπασμα ο Πλατανιάς κατάφερε να κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ με σκορ 2-1 τον Αήττητο Σπάτων. Αυτή είναι η πρώτη νίκη μετά από εννέα ολόκληρους μήνες για τους “ερυθρολεύκους”!

Ο Πλατανιάς είχε μια πολύ καλή απόδοση σε όλο το παιχνίδι, δείχνοντας μέχρι να φτάσει στα γκολ πολύ καλύτερος του αντιπάλου του, ο οποίος μονάχα μετά την μείωση του σκορ στο 70ό λεπτό -δώρο της άμυνας των γηπεδούχων- φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Μάλεμε και μπήκε ουσιαστικά στην διεκδίκηση του αποτελέσματος.

Ο Στέλιος Ποζατζίδης ήταν αυτός που σέρβιρε και τα δύο γκολ, καθώς μετά από δική του εκτέλεση φάουλ στο 60ό λεπτό ο Κότρσταμ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Πλατανιά, για να ακολουθήσει στην αμέσως επόμενη φάση (61’) το 2-0 από την εξαιρετική ασίστ του Ποζατζίδη, με τον Παπανικολάου να πλασάρει ιδανικά τον πρώην συμπαίκτη του, Κοκκαλά.

Στο 70’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-1 από το ψηλοκρεμαστό σουτ του Σπυρόπουλου.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Τσαμούρης (78’ λ.τρ. Σαάντο), Καραγκούνης, Μποσέτι, Παπουτσογιαννόπουλος (87’ Πουρζιτίδης), Νίλι (67’ Μάικιτς), Παπανικολάου, Ποζατζίδης Στ., Μιγκέλ

Αήττητος Σπάτων (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Κασνέτση, Σταματάκης (73’ Βασιλείου), Γροντής, Μαρουκάκης, Χαντί, Ματσούκας (51’ Νηκλιτσιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected