Κατηγορίες
Football League - Γενικά

[Football League, 1η αγωνιστική] Ηρακλής – Ηρόδοτος 1-0

Πολύ πιο άνετα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, ο Ηρακλής ξεπέρασε το εμπόδιο του Ηροδότου, επικρατώντας με 1-0.

Αυτό, που ήθελε, το πέτυχε ο Ηρακλής. Άρχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα της Football League με την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, έναντι του Ηροδότου, επικρατώντας με 1-0, με γκολ του Περόνε από νωρίς (9΄).

Ένα σκορ, που σε καμία περίπτωση δεν καταδεικνύει τη διαφορά των δύο αντιπάλων εντός του αγωνιστικού χώρου και το οποίο θεμελιώθηκε πάνω στην αγωνιστική τακτική των φιλοξενουμένων, οι οποίοι επέλεξαν να παραμείνουν «ταμπουρωμένοι» μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ανεξαρτήτως εξέλιξης του αποτελέσματος.

Στο πρώτο μέρος ο Ημίθεος ήταν επιθετικότατος και ορεξάτος, δημιούργησε φάσεις για γκολ, είχε εμπνεύσεις, σκόραρε νωρίς με τον Περόνε και πέτυχε στη συνέχεια άλλα δύο τέρματα που ακυρώθηκαν, με Ζιαμπάρη και Περόνε (και πάλι).

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν βρήκαν διαδρόμους κόντρα στην αιφνιδιαστική στάση του αντιπάλου να εξακολουθεί αμυνόμενος με πολυπρόσωπη άμυνα.

Πάντως ο στόχος επετεύχθη για την ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη και οι τρεις βαθμοί της νίκης στην πρεμιέρα, κατακτήθηκαν.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (69΄ Μενδρινός), Χασομέρης (61΄ Ρόβας), Ντούνης (85΄ Τάι), Κλέιτον, Περόνε.

Ηρόδοτος: Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (77΄ Αμαραντίδης), Αυγενικού (54΄ Αργκιλέσι), Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (34΄ Μασάδο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected