Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Αντιδήμαρχος έφτασε στην εκκλησία για να παντρευτεί πάνω σε θεριζοαλωνιστική μηχανή! (photos+vid)

Ακόμη και στο γάμο του δεν φάνηκε να ξεχνά την επαγγελματική και αυτοδιοικητική ιδιότητα, ο πρώην αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Χαλκιάς.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Δημήτρης Χαλκιάς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύζυγό του Λίτσα Παππά, στο εξωκλήσι της Αγίας Αικατερίνης Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας. Σε μια αγροτική περιοχή καταμεσής του κάμπου της Φαρκαδόνας.

Μάλιστα ο πρώην αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, αγρότης στο επάγγελμα, επέλεξε ένα διαφορετικό και πρωτότυπο τρόπο για να προσέλθει στην εκκλησία για να συναντήσει την εκλεκτή της καρδιάς του. Προσήλθε στην εκκλησία με θεριζοαλωνιστική μηχανή, η οποία είχε στολιστεί κατάλληλα, με κορδέλες και λουλούδια. Ο γαμπρός κατέβηκε από το ογκώδες αγροτικό όχημα, με τα πειράγματα φίλων και συγγενών να σκιαγραφούν το χαρμόσυνο τοπίο.

Ο ερχομός του πρώην αντιδημάρχου προκάλεσε, ως ήταν αναμενόμενο, την έντονη έκπληξη των προσκεκλημένων, όπως φυσικά της νύφης.

Την στέψη του νέου ζευγαριού ανέλαβε η κα Χρυσάνθη Μπακλαβά, ενώ λίγο αργότερα με την ολοκλήρωση του Μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση στο «Ηρώδειο» της Οιχαλίας.

δείτε φωτογραφίες στο krinitrikalon.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected