Κατηγορίες
Football League

[Football League, 1η αγωνιστική] Απόλλων Λάρισας – Κέρκυρα 2-0 (photos)

Πρεμιέρα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Football League έκανε ο Απόλλων Λάρισας που νίκησε σήμερα (28/10) την Κέρκυρα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με 2-0.

Ένα ματς στο οποίο οι Λαρισαίοι ήταν πολύ καλύτεροι της Κέρκυρας και πέτυχαν μια πανάξια και σημαντική νίκη, αποδεικνύοντας ότι και φέτος θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για όλες τις ομάδες.

Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες το παιχνίδι, αλλά χωρίς την παρουσία αρκετού κόσμου στην αναμέτρηση, λόγω της ημέρας και της εορτής της 28ης Οκτωβρίου, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης, αλλά και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ, Βασίλης Βάνης.

Πολύ καλύτερος ο Απόλλων Λάρισας με τον Μαρτσέλο Τροΐζι να έχει παρατάξει το καλύτερο δυνατό σύνολο για τη νίκη και να φτάνει δίκαια σε αυτή, παρότι απέναντι του είχε μια ομάδα που μέχρι πέρσι έπαιζε στη μεγάλη κατηγορία. Η Κέρκυρα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε ότι είναι μέσα στα φαβορί για την άνοδο, προκαλώντας και τον εκνευρισμό στον τεχνικό Δημήτρη Σπανό.

Ο Απόλλωνας έκανε ένα πολύ καλό και μεστό παιχνίδι με κινητήριους μοχλούς τους Λούκας, Χατζή, Μαρκολίνο, Πολέτο και Λουκάο και σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο έφτασε στην επικράτηση, ενώ είχε και δοκάρι μετά το 1-0. Καλύτερη η ομάδα του Μαρτσέλο Τροΐζι και στα δύο ημίχρονα, έφτασε δίκαια στην επικράτηση και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά της στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

η ανάλυση του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μαρτσέλο Τροΐζι): Μάντζαρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Χατζής, Λούκας Ράμος, Τασιούλης (63′ Καμπέρης), Λουκάο, Μαρκολίνο (90’+5 Μεμάι), Πολέτο (88′ Αγιώτης).

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Ιωάννου, Νίκιτς (60′ Βίλα), Ινάσιο (46′ Ζορμπάς), Κόντος, Μότα (60′ Κρητικός), Σιατραβάνης, Τουράμ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected